“Вона може бути вагітною”: Надя Дорофєєва може бути у цікавому становищі вперше за свої 34 роки – що відомо

Невже Надя Дорофєєва незабаром стане мамою первістка чи це все чутки? Відомий ведучий висловився про стан співачки - подробиці особистого життя.

Відомий український ведучий Артур Адамов висловив припущення, що співачка Надя Дорофєєва можливо перебуває на ранніх термінах вагітності. Своє припущення він обґрунтував тим, що на прем’єрі нової пісні Дорофєєвої під назвою “Нітрогліцерин” артистка не з’явилася у відео вперше за свою кар’єру. У кліпі головну роль виконала українська танцівниця Марина Кущова.

Адамов зазначив, що всі попередні кліпи Дорофєєвої завжди містили її особисту участь, а у новому відео співачка не була присутня. Ведучий припустив, що це може бути пов’язано з можливим положенням Наді, що, ймовірно, робить їй незручно з’являтися у кліпі та виконувати танцювальні рухи.

Відомий ведучий розсекретив, що Надя Дорофєєва зовсім скоро стане мамою
Відомий ведучий розсекретив, що Надя Дорофєєва зовсім скоро стане мамою

8 серпня сама співачка Дорофєєва опублікувала фото в Instagram, на якій вона зображена разом зі своїм чоловіком, українським ресторатором Михайлом Кацуріним. Знімок був зроблений під час відвідин ресторану, який належить колезі Кацуріна, Володимиру Ярославському. У пості Дорофєєва зазначила, що це нове селфі, зроблене під час їхньої поїздки.

У зв’язку з чутками про можливу вагітність відомої співачки, наразі не було отримано жодних офіційних підтверджень чи коментарів від самої Дорофєєвої.

Відомий ведучий розсекретив, що Надя Дорофєєва зовсім скоро стане мамою
Відомий ведучий розсекретив, що Надя Дорофєєва зовсім скоро стане мамою

Улітку 2023 року співачка уклала шлюб з Кацуріним, що став для неї другим в житті, в той час як для її нового чоловіка це був вже третій шлюб. У попередньому шлюбі з Дантесом дітей у пари не було. Наразі чоловік перебуває у стосунках з Дашею Кацуріною, у якої вже є двоє дітей від стосунків з Мішею Кацуріним.

Чутки про можливу вагітність співачки періодично з’являються в соціальних мережах та в медіа. У 2023 році, реагуючи на ці припущення, Дорофєєва повідомила, що навіть якби вона мала бажання стати матір’ю, на даний момент не має такої можливості.

Нові статті

Схожі статті

Ремонтував будинок 20 років: чоловік вклав у майно 32 тисячі доларів, поки не зʼявився власник-мільйонер

Тім Харман – 68-річний мешканець Великої Британії, який до виходу на пенсію працював теслею. Він майже 20 років прожив у орендованому старому маєтку та вклав в його відбудову 32 тисячі доларів.

Любить бути у центрі уваги: як Юрій Горбунов здобув популярність і отримав “київську прописку” на все життя

"Танці з зірками", "Зірка + Зірка", "Суперзірка" та "Голос країни" усе це має одну асоціацію, а саме Юрій Горбунов, розповів як став незамінною зіркою на українському телебаченні

Стала популярною в кокошнику, а тепер – жінка-воїн з мечем у руках: еволюція Оля Полякової від “А” до “Я”

Оля Полякова пройшла шлях від артистки в кокошнику до української співачки в короні, що підтримує рідну культуру і мову, та планує творити лише українські пісні.

Оксана Білозір розкритикувала фільм про Назарія Яремчука, чим зачепила його вдову: “Ніколи не зможу”

Реакція Оксани Білозір на фільм про Назарія Яремчука викликала дискусії: співачка підкреслила важливість першої родини артиста, а друга дружина стримано відповіла