51-річний Олег Винник повернувся і насмішив українців: випустив нову пісню та відібрав Ніно у Юрія Горбунова

Співак Олег Винник, який нещодавно відзначив 51-й день народження – хоче повернутись в український шоу-бізнес. Артист підготував сюрприз до Дня Незалежності України, але він сподобався не всім.

Олег Винник повертається на велику українську сцену. Саме така інформація днями зʼявилася в соціальних мережах. Офіційна керівниця фан-клубу співака Валерія Барон розповіла більше подробиць.

Представниця виконавця зазначила, що кумир усіх вовчиць підготував сюрприз і подарунок фанатам у вигляді нової пісні. Реліз нової композиції Винника намітили на переддень Дня Незалежності України – 23 серпня.

Сенсація! Ми дочекалися! 23 серпня на всіх платформах Олег Винник з премʼєрою пісні “Мої люди” – розсекретила деталі майбутньої події Валерія Барон

За словами менеджерки артиста, Винник підготував усім своїм прихильникам подарунок до головного свята країни. Втім, далеко не всі українці зраділи поверненню маестро, що понад 2 роки ховався від війни за кордоном, в Німеччині. Реакція публіки на цю новину була неоднозначною. Адже деякі користувачі соціальних мереж були вкрай незадоволені та бажали, аби Олег Винник залишався в Німеччині та продовжував лікування.

“Один Факт” нагадає, що коли співак дивним чином зник з українського медіапростору два роки тому – подейкували, ніби він… поїхав лікуватись до Німеччини від тяжкої хвороби.

Нам таких подарунків не треба, дякую – написав один з користувачів

Інша дописувачка в Telegram припустила, що виконавець повертається до України, аби підстригтися. Адже під час свого єдиного інтервʼю влітку 2023 року Винник зазначав, що в Німеччині з перукарями дуже складно і він не може собі оновити зачіску.

Представниця Олега Винника Валерія Барон вже почала відповідати на закиди хейтерів. Зокрема, вона зазначила, що співак… нікуди не тікав, а просто повернувся додому. адже в Німеччині він проживав понад 20 років і є резидентом цієї країни. В Україні ж він просто працював та й взагалі, тут в артиста немає місця, де жити.

Представниця Олега Винника заявила, що артист хоче повернутись на українську сцену
Представниця Олега Винника заявила, що артист хоче повернутись на українську сцену

Цікаво, що з нагоди повернення Олега Винника в соцмережі Tikok стали зʼявлятись його відео з іншими українськими артистами. Невідомо, чи ці ролики дістали з архівів мирного часу, чи це – нові відеоматеріали.

Наприклад, в одному з відео показався чоловік Каті Осадчої – Юрій Горбунов. Ведучий в чорному костюмі, білій сорочці та з краваткою-метеликом неочікувано заспівав одну з найвідоміших композицій Винника – пісню “Ніно”.

Наприкінці виконання приспіву в кадрі чутно голос Олега:

Я не зрозумів, хто це співає? – питає артист

В наступну мить Горбунов робить здивовано-заляканий погляд і вибачається англійською мовою:

Sorry!

Олег Винник наприкінці ролику зʼявляється в кадрі на декілька секунд. Помітно, що волосся артиста зібрано в хвіст, а сам він вдягнений в чорний одяг.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?