Ціна за рік космічна: скільки грн зірка 1+1 Марічка Падалко буде платити за навчання сина у престижному ВНЗ

Марічка Падалко похизувалась новим досягненням свого сина Михайла, адже зовсім скоро він стане студентом Києво-Могилянської академії: яка буде вартість навчання?

В останні часи значна кількість знаменитостей з світу шоу-бізнесу та телебачення роблять вибір на користь освіти своїх дітей в Україні, замість того щоб віддавати перевагу традиційним освітнім системам Великобританії, Німеччини чи США. Заключний етап вступної кампанії в українських університетах цього року вже наближається до завершення, і багато відомих особистостей активно діляться своїми радісними новинами про успіхи своїх дітей через соціальні мережі.

Ось недавно телеведуча телеканалу 1+1 Марічка Падалко, поділилася в Instagram захоплюючою новиною про те, що її син Михайло успішно вступив до вищого навчального закладу. Михайло є старшим сином Марічки і вже досяг 17-річного віку. Марічка Падалко зазначила в соціальних мережах, що її син майже став студентом і тепер чекає на отримання офіційного наказу про зарахування.

Марічка Падалко розсекретила суму за навчання сина в престижному виші
Марічка Падалко розсекретила суму за навчання сина в престижному виші

Михайло розпочне своє навчання в Національному університеті “Києво-Могилянська академія”, де він обрав спеціалізацію в галузі інформаційних технологій. Інформація про його вибір доступна в різних джерелах і підтверджує, що син відомої телеведучої Марічки Падалко має намір стати IT-фахівцем. Михайло вирішив зосередитися на напрямку, пов’язаному з автоматизацією, комп’ютерно-інтегрованими технологіями та робототехнікою, і готується стати спеціалістом у цій сфері.

Захоплення комп’ютерними технологіями стало невід’ємною частиною життя Михайла ще з раннього віку. Він самостійно пройшов курс з конструювання безпілотних літальних апаратів і успішно зібрав FPV-дрон. Цей дрон був переданий його батькові Єгору Соболєву, який наразі служить у Збройних силах України та захищає країну.

Марічка Падалко розсекретила суму за навчання сина в престижному виші
Марічка Падалко розсекретила суму за навчання сина в престижному виші

Марічка Падалко зазначила, що раніше її син планував обрати професію в гуманітарній сфері, зокрема його цікавила історія України. Однак після повномасштабного вторгнення його інтереси змінилися, і він вирішив зосередитися на сфері інформаційних технологій.

Важливо зазначити, що син відомої телеведучої не вступив до університету на бюджетній основі, а обрав контрактну форму навчання. Для спеціальності, яку він обрав, вартість навчання становитиме 70 тисяч гривень. Як правило, з кожним наступним курсом ціна навчання зазвичай зростає.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?