“Бог пошле”: 34-річна Христина Решетнік розсекретила, чи планують вони з чоловіком народити 4-ту дитину

34-річна багатодітна мама Христина Решетнік у соцмережах влаштувала сеанс відповідей на запитання. Завдяки цьому користувачі отримали змогу дізнатися, чи хоче блогерка народити четверту дитину.

34-річна блогерка Христина Решетнік та її чоловік, 40-річний ведучий романтичного телешоу “Холостяк” Григорій Решетнік – багатодітні батьки. В родині зіркового подружжя підростають троє чудових хлопчиків: 10-річний Іванко, 6-річний Дмитрик і 5-річний Саша.

Днями мама трьох синочків відповіла в соцмережах, чи планують вони ще одну дитину. Слід зазначити, що раніше її чоловіку Григорію вже задавали питання щодо четвертого спадкоємця. Тоді шоумен відповів ствердно і зазначив, що вони з дружиною мріють про донечку.

Підписники, звісно, зацікавилися подробицями щодо планів зіркового подружжя. Зокрема, в одного з дописувачів виникло ще одне актуальне питання: чи не бажають Решетніки скористатись прикладом родини Мірошниченків і Могилевської та вдочерити дівчинку з дитячого будинку?

Христина Решетнік у відповідь зазначила:

Сподіваємось, що Бог пошле нам ще одну красуню

Втім, за словами блогерки – якщо народити принцесу-сестричку для своїх трьох синочків не вдасться, то вона обмірковує і варіант із вдочерінням.

Побачимо, час покаже – резюмувала відповідь Христина Решетнік

Також дружина ведучого “Холостяка” повідомила, чи готова вона морально до школи, адже в її родині вже є 2 школяра і третій синок теж невдовзі ним стане.

Христина Решетнік зазначила, що поки що не зовсім підготовлена до шкільних буднів. В її планах – почати підготовку наприкінці серпня. Морально блогерка до початку навчального року не підготувалася. Але водночас усвідомлює, що в цьому році в їх с Григорієм родині буде уже 3 школяра.

Христина Решетнік розповіла про плани на 4 дитину
Христина Решетнік розповіла про плани на 4 дитину

До речі, Григорій Решетнік на початку поточного року розповідав, що сестричку в них із дружиною просять і їх сини. Втім, подружжю вдалося домовитись, що дівчинка та сестричка для старших хлопців в їх родині зʼявиться після української перемоги.

Водночас, голова родини Решетніків зазначив, що існує й інша імовірність – спочатку вони з Христиною народять донечку, а вже потім і Україні здобуде перемогу.

Нові статті

Схожі статті

Вже як 16 років не холостяк: Григорій Решетнік розповів про своє кохання з першого погляду – хто вона

Григорій Решетнік хоч і веде романтичне шоу "Холостяк", але давно вже ним не являється, адже має люблячу дружину, з якою виховує трьох дітей - яким було знайомство?

Не холостяк, як думають всі: 41-річний Тарас Стадницький показав свою дружину – не Танька з серіалу

Тарас Стадницький зірка серіалу "Танька і Володька" вже понад 20 років у шлюбі зі своєю дружиною Іриною, з якою виховують двох дітей - як же виглядає супутниця актора по життю?

“Я за вільне спілкування”: чи привітала 37-річна Горняк екс-чоловіка Остапчука з третім батьківством

Вже пройшло два роки як Христина Горняк і Володимир Остапчук розлучились, але суперечки між екс-подружжям тривають досі - чи привітала колишня дружина з майбутнім поповненням чоловіка?

Згадав зйомки “Караоке на Майдані” і здригнувся: в 62 роки Ігор Кондратюк й досі від того кринжу не оговтався

Ведучий і співзасновник розважального шоу "Караоке на Майдані" Ігор Кондратюк протягом 20 років був незмінним ведучим культової програми. Нещодавно чоловік пригадав, як проводилися зйомки.