2000 євро за 1 пораду: відома ведуча розповіла, скільки коштує консультація психолога СТБ Дмитра Карпачова

36-річна ведуча Аліна Шаманська розповіла цікавий факт про психолога Дмитра Карпачова. Вона розсекретила, скільки він бере грошей за консультацію і чому їй знадобилась допомога цього фахівця.

36-річна українська ведуча і блогерка Аліна Шаманська – популярна особистість, на яку в соцмережі Instagram підписано більше 1 мільйона користувачів.

Сім років поспіль дівчина прожила в шлюбі із режисером Русланом Ханумаком, але в березні 2024 року їх стосунки були офіційно розірвані в судовому порядку.

Нещодавно Шаманська зізналась, що за часів заміжжя із Русланом Ханумаком їй довелось звертатись по допомогу до психолога. У ведучої виник тривожний стан та занепокоєність щодо зрад власного чоловіка.

Аліна Шаманська розповіла, скільки заплатила Дмитру Карпачову за психологічну консультацію
Аліна Шаманська розповіла, скільки заплатила Дмитру Карпачову за психологічну консультацію

Зокрема, Аліна Шаманська переймалась через те, що на знімальному майданчику в її обранця можуть виникнути почуття до якоїсь акторки, з якою він буде грати любов в кадрі.

Тривожні думки не полишали Шаманську дуже багато часу. Блогерка зізналась, що жила з ними від 3 до 4 років, і лише потім вирішила звернутись за психологічною допомогою.

Аліна Шаманська прийшла на прийом до зіркового психолога з каналу “СТБ” Дмитра Карпачова. На той момент він не проводив консультацій з населенням, але для Аліни зробив виключення. Українська блогерка зізналась, що за прийом та психологічні поради їй довелося заплатити Карпачову… 2000 євро.

Аліна зізналась, що причиною звернення до психолога стала недовіра до власного чоловіка. Як зазначила блогерка – вона сама ніколи не повірить в те, що між двома симпатичними акторами не пролітає іскра, коли вони грають справжню любов в кадрі.

Тому, коли її обранець Руслан Ханумак грав протягом декількох місяців закоханого із красивою партнеркою – її, як дружину, це почало непокоїти. Тоді вона пішла з цією психологічною проблемою до Карпачова.

Аліна Шаманська з екс-чоловіком, режисером Русланом Ханумаком
Аліна Шаманська з екс-чоловіком, режисером Русланом Ханумаком

Виявилось, що він прийоми не веде, але за консультацію бере 1000 євро/година. Шаманська без вагань заплатила за 2 години спілкування із зірковим психологом. Згодом блогерка зізналась, що психолог за цю суму надав їй дійсно корисну пораду, якою вона користується й досі. 45-річний психолог Дмитро Карпачов порадив екс-дружині Руслана Ханумака – жити в теперішньому моменті та не тривожитись забагато щодо майбутніх подій.

Адже вони можуть бути лише плодом уяви і в реальному житті ніколи не стануться.

Нові статті

Схожі статті

Сезонна страва осені – швидко та легко! Як приготувати гарбузовий крем-суп з того, що завжди є під рукою

Приготуйте смачний гарбузовий крем-суп за простим рецептом! Ідеальна осіння страва, яка зігріє вас та порадує неповторним смаком і ароматом. Спробуйте зараз!

“Один про котиків, інший про собак”: “Укрпошта” анонсувала випуск колекції марок – батальон “Пухнасті”

"Укрпошта" анонсувала випуск нової колекції марок, присвячених пухнастим домашнім улюбленцям. Коли саме презентують набір і куди спрямують кошти від продажу? Про це розповість "Один Факт".

Чому 42-річна Ольга Фреймут зникла з екранів і як склалося її життя поза телебаченням: більше не Ревізор

Колись обличчя гучних шоу "Ревізор" та "Інспектор Фреймут" Ольга тепер веде зовсім інший спосіб життя, зосередившись на бізнесі та саморозвитку.

“Це як в грі”: новий холостяк Олександр Терен поділився емоціями після зйомок на СТБ – учасниці не вразили?

Новий Холостяк Олександр Терен поділився враженнями від зйомок 13-го сезону шоу: пригода, яку ведучий та мотиваційний спікер точно не забуде ніколи.