51-річний Олександр Пономарьов перестав приховувати нові стосунки: про це проговорився Тімур Мірошниченко

51-річний співак Олександр Пономарьов на тлі чуток про імовірне батьківство заявив, що зараз вже не самотній. Після двох невдалих шлюбів артист знайшов особисте щастя. Хто став його обраницею?

Український співак Олександр Пономарьов, якому 9 серпня поточного року виповнився 51 рік — зізнався, що знайшов особисте щастя. На тлі чуток про імовірне батьківство для сина Марічки Яремчук виконавець вирішив розсекретити деякі деталі особистого життя. Зокрема, днями він зізнався, що дійсно став батьком для сина своєї підопічної з “Голосу країни”, але – тільки хрещеним, а не справжнім.

Тепер Пономарьов поділився черговою порцією новин про особисте життя. Виявилося, що серце 51-річного артиста вже зайняте. Наразі музикант перебуває в щасливих та гармонійних відносинах. Щоправда, імʼя та зовнішність обраниці він розкривати не став. Та й взагалі не став ділитись подробицями життя поза сценою напряму, а розповів їх ведучому програми “ЖВЛ представляє” Тімуру Мірошниченку.

Розмова з ведучим сталась у співака в день народження. Олександру Пономарьову виповнився декілька днів тому 51 рік і він вирішив розсекретити той факт, що його серце вже зайняте. Втім, музикант не квапиться показувати обраницю.

Ба більше, він навіть не хоче називати її імені. Імовірно, тому, що боїться наврочити власному щастю. Також невідомо, чи встигли закохані узаконити свої стосунки офіційно.

Слід зазначити, що Олександр Пономарьов напряму не розповідав у публічному просторі про зміни в особистому житті. Подробицями він, імовірніше за все – поділився із ведучим Тимуром Мірошниченком. Він же, зі свого боку – розсекретив усю правду, керуючись коментарем співака, який Пономарьов надав у приватній розмові.

Олександр Пономарьов розсекретив подробиці особистого життя
Олександр Пономарьов розсекретив подробиці особистого життя

51-річний Олександр Пономарьов був одружений двічі. Перший шлюб артист уклав із продюсеркою Оленою Мозговою. В подружжя народилася спільна донька Євгенія, а також Пономарьов вдочерив доньку дружини від минулих відносин – Зою.

Другий шлюб співака був із жінкою, яку звали Вікторія. Вона народила чоловікові сина, якого назвали на його честь – Олександром. Однак і ці стосунки були завершені.

До речі, в цьому році Пономарьову знов стали приписувати роман із молодою співачкою Марічкою Яремчук. Плітки виникли на тлі інформації про те, що 31-річна Яремчук в травні народила первістка.

Подейкували, що син виконавиці може бути від Пономарьова.

Нові статті

Схожі статті

Копія мами, а зачіска – татусева: Віталій Козловський вперше показав обличчя 7-місячного сина Оскара

39-річний український співак Віталій Козловський наприкінці вересня вперше показав обличчя маленького синочка Оскара. На кого малюк схожий більше – на маму чи татуся?

Сенсація! Інна Білоконь, відома як мама Вєрки Сердючки, розповіла подробиці життя поза відомим образом

Відома акторка Інна Білоконь, яка вже багато років грає роль "мами" Вєрки Сердючки, нещодавно отримала новий статус у житті — вона стала бабусею.

“Я почув ці слова від неї”: Ектор Хіменес-Браво обірвав звʼязок з близькою людиною через 1 причину – хто це

Ектор Хіменес-Браво вже багато років проживає в Україні, але не всі його сприймають там - відомий шеф-кухар розповів про образу, яку тримає на близьку людину.

“Замість води”: співачка Наталія Могилевська поділилась рецептом капустяного квасу, який готує на вечерю

Естрадна співачка Наталія Могилевська протягом 2024 року активно взялась за ведення здорового способу життя. Нещодавно вона поділилась черговою кулінарною знахідкою із своїми фанатами.