Першій дружині Горбунова вже 65: не може як Катя Осадча позувати мокра, в рушнику і без макіяжу (ФОТО)

Понад 7 років Юрій Горбунов перебуває у шлюбі з Катериною Осадчою, але до цього у шоумена був ще один шлюб та перша дружина Людмила значно відрізняється від теперішньої - не лише по віку. Що відомо?

Юрій Горбунов протягом семи років має своє щастя, яка є його колегою та красунею Катею Осадчою. Проте до цього щасливого етапу у його житті була інша жінка.

Юрій Горбунов пережив численні перипетії у своєму особистому житті, і перша його дружина з’явилася в його житті, коли він був ще досить молодим. З Людмилою, з якою він познайомився в театрі, стосунки швидко зав’язалися, незважаючи на те, що вона була вже заміжньою та мала маленьку доньку. Незважаючи на всі обставини, справжні почуття, які виникли між ними, не стало перешкодою.

Юрій Горбунов порівняв свою першу дружину Людмилу з Катериною Осадчою
Юрій Горбунов порівняв свою першу дружину Людмилу з Катериною Осадчою

Юрій приніс значні зміни в життя Людмили, і вона із задоволенням прийняла ці трансформації. Їхній союз тривав приблизно двадцять років і був насичений як радісними, так і складними моментами.

Протягом цього періоду Юрій став рідним батьком для Ксенії, дочки Людмили від першого шлюбу. З роками, Ксенія виросла, вийшла заміж і подарувала їм онуків, що ще більше зміцнило їхню сімейну зв’язок. Здавалося, що телеведучий знайшов своє місце в житті, однак його доля знову змінилася, коли в мережі з’явилася інформація про його нове весілля з колегою Катериною Осадчою. В той час пара вже очікувала на народження спільної дитини.

Юрій Горбунов порівняв свою першу дружину Людмилу з Катериною Осадчою
Юрій Горбунов порівняв свою першу дружину Людмилу з Катериною Осадчою

Після цього періоду Юрій поринув у нове сімейне життя з Катериною, разом з якою вони мали двох маленьких дітей. Катерина Осадча подарувала Юрію двох синів – Івана та Данила. Хлопчики успадкували риси своєї відомої матері, що стало ще однією радістю в їхньому спільному житті.

На відміну від першої дружини Горбунова, яка майже не вела активного життя в соціальних мережах, Катерина Осадча постійно публікує нові фото. Телеведуча не боїться демонструвати себе без макіяжу.

Юрій Горбунов порівняв свою першу дружину Людмилу з Катериною Осадчою. Фото з Instagram @kosadcha
Юрій Горбунов порівняв свою першу дружину Людмилу з Катериною Осадчою. Фото з Instagram @kosadcha

Нещодавно вона показала, як провела свій вихідний день: на фото вона позувала без косметики, в окулярах і рушнику, тримаючи в руках книгу. Це зображення дало зрозуміти, що вона, ймовірно, відпочивала біля води і вирішила поділитися цим моментом зі своїми підписниками.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?