“Я відчуваю, що я хочу”: 55-річна Надія Матвєєва чекає пропозиції заміж за на 20 років молодшого бойфренда

Надя Матвєєва має обранця, який на 20 років молодший за неї та схоже, що бойфренд не поспішає робити пропозицію коханій, але телеведуча на це очікує - коли буде весілля?

Надія Матвєєва поділилася подробицями про свої стосунки з молодшим партнером. Хоч і зірка телеекранів зазвичай тримає своє особисте життя подалі від публічності, утримуючи в таємниці особистість свого бойфренда та не публікуючи спільних фотографій, але іноді вона відкриває деякі деталі про свій роман.

Не так давно, в одному з телевізійних шоу, де обговорювалася тема шлюбу, Матвєєва розповіла про свою ситуацію. Ведуча зазначила, що її партнер висловлював бажання одружитися, але офіційної пропозиції вона не отримала. Це означає, що питання про шлюб між ними залишається відкритим і поки що не має конкретних обрисів.

Зірка СТБ Надія Матвєєва зізналась, що очікує на пропозицію руки та серця
Зірка СТБ Надія Матвєєва зізналась, що очікує на пропозицію руки та серця

Надія Матвєєва поділилася своїм поглядом на питання стосунків та цивільного шлюбу. За її словами, процес формування домовленостей у стосунках не завжди проходить у формі традиційної пропозиції. Вона зазначила, що у її випадку це було більше про внутрішні відчуття і бажання, ніж про конкретну пропозицію чи формальність. Важливим моментом для неї є те, що в певний момент її партнер висловив своє бажання бути разом, і це стало основою їхнього спільного життя.

Вона вважає, що коли пара не одружена, розрив стосунків може бути менш складним і менш обтяжливим.

Зірка СТБ Надія Матвєєва зізналась, що очікує на пропозицію руки та серця
Зірка СТБ Надія Матвєєва зізналась, що очікує на пропозицію руки та серця

У своїй розповіді Матвєєва поділилася думками про те, що вона вважає справжнім щастям те, як вони разом проходять через різноманітні випробування. Вона зазначила, що саме в таких обставинах можливо ненавмисно перевірити глибину стосунків та справжність почуттів один до одного. Як доросла жінка, вона розуміє, що в таких ситуаціях швидше можна визначити, чи є ця людина дійсно тією, з якою хочеться будувати життя.

Матвєєва також підкреслила, що їхні стосунки мають певні нетрадиційні аспекти, зокрема значну різницю у віці — він молодший за неї на двадцять років. Для неї це спочатку здавалося чимось неприйнятним, і вона навіть не могла уявити, що таке можливо. Однак, життя часто ставить перед нами несподівані обставини, і вона змирилася з тим, що має, і прийняла свою ситуацію такою, якою вона є.

Зірка СТБ Надія Матвєєва зізналась, що очікує на пропозицію руки та серця
Зірка СТБ Надія Матвєєва зізналась, що очікує на пропозицію руки та серця

Вона не приховує, що іноді буває складно, але активно працює над стосунками. Незважаючи на труднощі, Матвєєва висловила свою вдячність долі за те, що має підтримку і довіру від близької людини.

Нові статті

Схожі статті

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?

Дружина Влада Ями показала, як в США “вимахав” їхній син Леон: йому всього 8, але в це важко повірити

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином вже давно адаптувались до життя в США, а зміни в зовнішності помітні в кожного, зокрема в сина Леона.