“Люда + Марина = 11”: Руслан Сенічкін показав вигляд Барбір і Леончук поза кадром – зіркова арифметика

Ведучий Руслан Сенічкін показав у соцмережах селфі із зірковими колегами – Людмилою Барбір та Мариною Леончук. Подивіться, як в реальному житті виглядають зіркові жінки з українського каналу "1+1".

44-річний ведучий “Сніданку з 1+1” Руслан Сенічкін поділився на особистій сторінці в соцмережі Instagram теплими моментами зустрічі із зірковими колегами. Що може бути прекрасніше, аніж щоранку готувати “Сніданок” для всієї країни разом з чарівною брюнеткою Людмилою Барбір? Мабуть, тільки селфі в компанії відразу двох красунь.

Днями Руслан Сенічкін показав теплий і затишний кадр із зустрічі з минулим та вдався до цікавої арифметики. На фото, яке оприлюднив ведучий у соціальних мережах – він сам позує поряд із колегою зі “Сніданку” Людмилою Барбір та ще однією екс-телеведучою цього каналу, 43-річною білявкою Мариною Леончук.

Усі троє зіркових ведучих вбралися у сорочки світлого кольору та сфотографувалися на тлі всипаних зеленим листям літніх дерев. Сенічкін на фото вдяг сонцезахисні чорні окуляри і зробив надто серйозний вираз обличчя. На відміну від нього дівчата-ведучі “вдягли” на обличчя лише чаруючі посмішки та випромінювали гарний настрій.

Руслан Сенічкін розповів, що під час цієї зустрічі вони разом з колегами обговорювали теперішні події та майбутнє. Ведучий розсекретив, що із Людмилою Барбір він знайомий вже 20 років. Водночас Барбір та Леончук познайомилися 11 років тому. Чи це не привід зустрітися разом, щоб згадати далеке минуле і обговорити подальші плани?

В коментарях до світлини одна з користувачок поцікавилась, де останнім часом перебувала Марина Леончук та які в неї плани взагалі. Сенічкін залишив це питання без уваги і на нього не відповів.

“Один Факт” нагадає, що Людмила Леончук працювала на каналі “1+1″ ведучою новин із серпня 2008 по серпень 2013 року. Спочатку вона вела вечірній блок новин, але після народження дитини стала ведучою ранкових випусків. Також певний час працювала ведучою Сніданку з 1+1”.

Відомо, що після початку повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року Леончук стала переселенкою. Вона знайшла прихисток у Чернівцях та запустила свій власний телевізійний проєкт про долю українських переселенців “Чернівці. Прихисти своїх”.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.