500 тисяч замість попередніх 300: переможниця “МастерШеф-13” Аліна Бурик розповіла, що купить на ці гроші

Стала переможницею кулінарного шоу та отримала приз, але чи вирішила вже, куди витратить їх: що планує зробити Аліна Бурик з "МастерШеф-13" зі своїм виграшом?

Переможниця тринадцятого сезону кулінарного шоу “МастерШеф” Аліна Бурик розкрила інформацію про суму призових, які вона отримала після своєї перемоги. Вона підтвердила, що її виграш склав п’ятсот тисяч гривень.

Аліна Бурик пояснила, що раніше переможці шоу мали можливість продовжити свою освіту в одній з найпрестижніших кулінарних шкіл світу – Cordon Bleu. Однак, тепер ця традиція не збереглася, і замість цього переможець отримує грошовий приз. Бурик висловилася про те, що багато людей мають різні уявлення про те, чи велика чи мала ця сума, але підкреслила, що після вирахування податків, це складає 500 тисяч гривень.

Переможниця МастерШеф-13 Аліна Бурик розповіла, куди витратить свій приз
Переможниця МастерШеф-13 Аліна Бурик розповіла, куди витратить свій приз

Вона також зазначила, що навіть ця сума не є достатньою для навчання в Cordon Bleu, і тому варто сприймати її реалістично. Відповідаючи на питання інтерв’юерки щодо використання виграних коштів, українка детально описала свої плани. Вона повідомила, що має намір відкрити власну справу у рідному місті Вінниця, а також уточнила, що її родина вже має сімейний бізнес — кав’ярню.

Наразі виграні кошти вона не витрачає, адже планує створити власний заклад і для цього їй потрібен певний фінансовий капітал. Жінка підкреслила, що вона ще не визначилася з подальшими кроками і розглядає різні можливості. Одним із варіантів є отримання державного гранту, який допоможе розпочати сімейний бізнес у Вінниці.

Переможниця МастерШеф-13 Аліна Бурик розповіла, куди витратить свій приз
Переможниця МастерШеф-13 Аліна Бурик розповіла, куди витратить свій приз

У невеликій кав’ярні, яка стала результатом їхнього сімейного проєкту, вже є певний досвід, і тепер є можливість розширити свій бізнес. Гроші для кав’ярні надала держава через грант, який було оформлено завдяки спільним зусиллям.

Після цього журналістка вирішила дізнатися про можливості державних грантів для розвитку бізнесу на сьогоднішній день. На її питання відповіла Бурик, зазначивши, що державна підтримка для молодих підприємців дійсно існує. Вона пояснила, що є можливість отримати до 250 тисяч гривень на відкриття власної справи, при цьому потрібно виконати певні умови.

Переможниця МастерШеф-13 Аліна Бурик розповіла, куди витратить свій приз
Переможниця МастерШеф-13 Аліна Бурик розповіла, куди витратить свій приз

Зокрема, для отримання 150 тисяч гривень необхідно працевлаштувати одну людину, а для максимальних 250 тисяч – двох осіб. Умовою є також зобов’язання працювати протягом трьох років, протягом яких отримані кошти мають бути повернені державі шляхом сплати податків.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?