Фреймут вступилася за Тіну Кароль і осоромила колег по цеху – Єфросиніну і Полякову: “Що ці цьоці кажуть?”

42-річна ведуча Оля Фреймут у Мережі захистила колегу по творчому цеху Тіни Кароль. Знаменитість вступилася за співачку перед Машею Єфросиніною та Ольгою Поляковою, які створили на Кароль… пародію.

45-річна Маша Єфросиніна разом зі своєю подругою – білявкою Ольгою Поляковою влаштували в Stories Instagram гумористичну пародію на співачку Тіну Кароль. У короткому відеоролику Оля Полякова фарбує губи в насичений бордовий, майже чорний колір.

Водночас із цим артистка спілкується по відеозвʼязку із своєю подругою, волонтеркою та ведучою Машею Єфросиніною. В якусь мить Марія неочікувано зазначає, що Ольга намалювала собі губи майже як в Тіни Кароль.

У відповідь Королева ночі зазначила, що саме їх вона і малювала кольоровим олівцем – щоб схожість була максимальною. Зірки підписали свою кумедну міні-виставу наступним чином:

майстер-клас по візажу

Втім, вистава з одного акту від Полякової та Єфросиніної сподобалася не всім. Зокрема, її побачила екс-ревізорша Ольга Фреймут, яка на початку серпня повернулась разом із старшою та молодшою донькою до рідної України.

Ольга Фреймут заступилася за Тіну Кароль перед Поляковою
Ольга Фреймут заступилася за Тіну Кароль перед Поляковою

Подивившись зіркову постанову, Ольга Фреймут вирішила стати на захист Тіни Кароль. Зіркова ведуча заступилася за співачку перед Поляковою та Єфросиніною, назвавши їх “цьоцями”. Імовірно, під цим незрозумілим словом Фреймут мала на увазі українське слово “тьоті”, яке трохи перекрутила на народний лад у своєму питанні:

Поясніть, будь ласка, що ці цьоці кажуть? – запитала Фреймут у Stories Instagram

42-річна Фреймут в гумористичному контексті припустила, що дівчата влаштували звичайний булінг більш успішної однокласниці Тіни Кароль.

Ольга Фреймут назвала Машу Єфросиніну і Олю Полякову цьоцами за те, що вони висміяли Тіну Кароль
Ольга Фреймут назвала Машу Єфросиніну і Олю Полякову цьоцами за те, що вони висміяли Тіну Кароль

В цьому вислові журналістки та ведучої відчувається тонкий натяк на те, що Кароль в творчості вдалося досягти більших результатів, аніж Поляковій та Єфросиніній.

Однак головні акторки скетчу про губи Тіни Кароль поки що ніяк не відреагували на закид Фреймут у свій бік.

Нові статті

Схожі статті

Монатік розповів, як працює над поповненням. “Я ж вам сказав, що свої мрії треба перетворювати в цілі”

Дмитро Монатік мріє не тільки про успішну кар'єру, а й про велику родину, адже втілює свої мрії в реальність. Він також акцентує на цінностях і новій дитячій книзі.

Наші бабусі так робили споконвіку: перевірений спосіб, як швидко нашаткувати капусту однаковими шматочками

Шаткування капусти – особлива наука. Вивчити її зможе кожна господиня, якщо дотримуватиметься порад. Пропонуємо до вашої уваги перевірений спосіб, як швидко та рівно нашаткувати білокачанну капусту.

Не холостяк, як думають всі: зірка серіалу “Довбуш” Олексій Гнатковський показав свою красуню-дружину і сина

Зірка українського кіно та театру, Олексій Гнатковський, який зіграв роль в епохальному фільмі "Довбуш", розповів про зйомки в цьому проекті та відкрив завісу свого особистого життя.

Неочікувана правда про “колишнього” Дорофєєвої Позитива: одружений більше року. Що каже Юлія Сахневич?

Відомий як колишній учасник гурту "Время и Стекло", Позитив привертав увагу своїми музичними досягненнями, однак його особисті стосунки до недавнього часу залишалися під завісою таємниці.