“Ці біляші – найсмачніші”: 36-річна Леся Нікітюк покинула Україну і згадала молодість – наїдалась на вокзалі

36-річна Леся Нікітюк поїхала відпочити за кордон. Для подорожі вона обрала країну з екзотичною кухнею - Південну Корею. Втім, навіть там Нікітюк вдалося віднайти страву зі щасливого дитинства.

Українська телеведуча Леся Нікітюк поїхала відпочити за кордон. Зірка проводить відпустку в Південній Кореї та розповідає у соцмережах про найкращі миті своєї подорожі. За декілька днів вона встигла приміряти на себе традиційний одяг, який тут носять місцеві жінки та помилуватися мальовничими пейзажами Сеулу.

Особливу увагу Леся Нікітюк приділила місцевій кухні. Знаменитість відправилася подивитись балет і там не обійшлося без смаколиків. Коли південнокорейська вистава скінчилася – Леся вирішила поласувати, та замовила собі чіпси, напій і роли. До речі, вистава виявилась настільки розкішною, що українська зірка змінила свою думку про балет.

Леся Нікітюк сходила на балет в Сеулі
Леся Нікітюк сходила на балет в Сеулі

Ведуча чомусь вважала, що балет поступово відходить у минуле та вмирає. Але після того, як переглянула виставу в Південній Кореї – кардинально змінила власну думку:

Балет буде жити вічно! – зазначила Нікітюк

На цьому зіркова туристка з України не зупинилася. Леся вирішила прогулятись вулицями Сеулу та знайшла саме те, що так довго шукала – біляші.

Леся Нікітюк показала, як готують біляші в Сеулі
Леся Нікітюк показала, як готують біляші в Сеулі

У відеоролику, який вона показала в Stories Instagram, можна помітити, як південнокорейські кухарі смажать румʼяні біляші у великому металевому чані прямокутної форми і у великій кількості рослинної олії.

Леся Нікітюк скуштувала роли в Сеулі
Леся Нікітюк скуштувала роли в Сеулі

36-річна Нікітюк розповіла, що ці біляші — найсмачніші після тих, що їй вдавалося їсти в Україні. Знаменитість пригадала, що подібну смакоту куштувала лише в дитинстві – на вокзалі рідного міста Хмельницького.

Леся Нікітюк розповіла, де в Україні готують найсмачніші біляші
Леся Нікітюк розповіла, де в Україні готують найсмачніші біляші

До речі, судячи з відео – в Сеулі біляші для продажу смажать прямо на відкритому повітрі. Кухарі, що створюють гастрономічний шедевр – повністю екіпіровані.

На обличчі в них вдягнені респіраторні маски, а на руках вдягнені рукавички. Тому про безпеку власного здоровʼя можна не турбуватися.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.