“Повторюйте”: Тіна Кароль зняла перуку і показала, як зробити її зачіску – потрібні руки “з того місця”

39-річна співачка Тіна Кароль показала в Мережі процес створення модної зачіски, яка буде чудовим доповненням до її стильного образу. Заради експерименту зірка звернулась до стиліста Михайла Пруса.

Декілька днів тому 39-річна співачка Тіна Кароль показала відео з майстер-класу, на якому стиліст робить їй модну зачіску. В кадрі зʼявляється молодий зірковий майстер по стильним зачіскам, якого звуть Михайло Прус. Саме він створив для Тіни Кароль високий та зализаний хвіст.

Народна артистка України та ікона стилю Тіна Кароль вирішила порадувати своїх шанувальників. Раніше користувачі соцмереж з числа прихильників артистки дуже просили її розповісти – як саме вона створює свої гарні зачіски. Заради цього артистка відвідала молодого стиліста Михайла Пруса. Він робив артистці високий хвіст, а Тіна в цей самий момент сиділа в кріслі з телефоном в руках та знімала увесь процес на відео.

Ви просили – ми зробили! – зазначила співачка. – Туторіал на мою зачіску. Зберігайте та повторюйте

До речі, декілька років тому почали ширитися чутки, ніби Тіна Кароль часто носить перуки. Їх першоджерелом став український візажист Єгор Андрюшин. Тоді він розповідав, що в співачки вдома є багатенько різних перук. Нещодавно аналогічну історію розповів і співак Ель Кравчук. Артист стверджував, що українська ікона стилю і насправді носить перуки.

В коментарях до відео з майстер-класом на створення зачіски користувачі зауважили, що артистка, імовірно, таким чином надала відео-відповідь і доказ того, що її волосся – справжнє і ніяких перук вона не носить.

Раніше Тіна Кароль зізнавалася, що підтримує себе у найкращій спортивній формі завдяки регулярним заняттям йогою. Зокрема, їй вдається виконувати найскладнішу з технік йоги – аштангу. Вона містить в собі фіксовані послідовності асан, які повʼязані одна з одною динамічними переходами.

Нові статті

Схожі статті

22-кілограмове пінгвіненя з Австралії стало знаменитістю: йому 9 місяців, а важить як мама і тато разом

Маленьке пінгвіненя королівського пінгвіна з акваріуму у Мельбурні встановило незвичний світовий рекорд. Цьому малечі лише 9 місяців, а воно важить, як мама і тато разом.

“Найсоковитіші”: Євген Клопотенко розкрив 2 секрети приготування котлет зі свинини – будуть, як у шефа

Чимало господинь готують найсоковитіші котлети зі свинини за перевіреними рецептами. Шеф-кухар Євген Клопотенко розсекретив своє бачення на цю страву. Пропонуємо до вашої уваги поради кулінара.

Зайде атмосферний фронт: синоптикиня назвала дату, коли в Україні стане прохолодніше – у вихідний

Синоптикиня Наталія Діденко розповіла українцям, коли слід очікувати похолодання. Найближчими днями в багатьох регіонах країни пануватиме тепло завдяки антициклону. А ось що буде далі?

Горобці зникають з міст України: орнітологи назвали причину і розповіли, як це впливає на довкілля

В багатьох українських містах спостерігається незвичне явище. Там зникли горобці. Оскільки пернаті мешканці представляють собою важливу частину екосистеми — орнітологи радять звернути на це увагу.