5 років та скінчилося кохання: чому Андрій Доманський пішов від Лідії Таран та доньки – справжній фурор

Андрій Доманський щасливий батько 5 дітей та був тричі одружений, але всіх цікавить одне питання - чому ж телеведучий пішов від Лідії Таран, з якою було все ідеально.

Роман між Лідією Таран та Андрієм Доманським справді справляв враження надзвичайної краси та шуму як для преси, так і для численних шанувальників. Проте, настільки яскраво і буремно розвивався цей роман, настільки ж швидко і несподівано він закінчився. Виявилося, що телеведучий вирішив покинути свою партнерку разом з їхньою дочкою і розпочати новий етап життя з іншою жінкою.

Офіційне весілля так і не відбулося, а останньою краплею у відносинах стала участь телеведучої у шоу “Танці з зірками”. Виявилось, що цей проєкт негативно вплинув на її цивільний шлюб, і зірка не могла приховати труднощів, які виникли в її особистому житті.

Андрій Доманський розповів, чому пішов від екс-дружини Лідії Таран
Андрій Доманський розповів, чому пішов від екс-дружини Лідії Таран

Зокрема, партнер Лідії по танцях Олександр Охріменко у одному зі своїх інтерв’ю розповів, що Андрій Доманський почав ревнувати після їхнього виступу, коли вони танцювали фокстрот. Охріменко зазначив, що Доманський натякав на можливі проблеми у їхніх стосунках, що зрештою підтвердилося подальшими подіями.

Згодом після розриву стосунків з колишніми партнерками, Андрій, налагодивши нові стосунки, розповів про те, що Лідія Таран не була готова до шлюбу так само, як і він. Виявилося, що Лідія виявляла своє ставлення до цієї ситуації, зазначаючи, що під час їх стосунків відвідала його матір в Одесі лише один раз і не проявляла великого бажання підтримувати з нею зв’язок.

Андрій Доманський розповів, чому пішов від екс-дружини Лідії Таран
Андрій Доманський розповів, чому пішов від екс-дружини Лідії Таран

Після розлучення, з метою підтримки спільної дитини, телеведучим доводилося підтримувати контакт, але з часом ця необхідність зникла. Лідія повністю припинила спілкування з батьком своєї дитини. Тепер Василіса сама ініціює спілкування з батьком. Наразі Андрій є батьком п’яти дітей і виховує пасинка. Він визнає, що намагається компенсувати роки, коли не приділяв достатньо часу своїм дітям, і робить все можливе для налагодження взаємин з усіма своїми спадкоємцями.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?