Син – відомий актор, а донька втратила сенс життя: як виглядають там чим займаються діти Наталії Сумської

Наталія Сумська не полюбляє публічності щодо особистого життя, але іноді все ж таки дає коментарі, зокрема щодо своїх дітей: як вони виглядають та як склалась їхня доля?

Наталія Сумська воліє не розголошувати подробиці свого особистого життя. Відомо, що актриса була одружена двічі, і це певною мірою могло вплинути на її рішення залишати все під сімома замками. Від першого шлюбу з Ігорем Мамаєм у Наталії народилася донька Дарина. Другий чоловік, Анатолій Хостікоєв, став батьком сина В’ячеслава, який вже в дорослому віці проявив схожість з матір’ю.

Наталія Сумська показала, як виглядають її рідні діти
Наталія Сумська показала, як виглядають її рідні діти

В’ячеслав Хостікоєв, син актриси, здобув певну популярність завдяки своїй ролі у комедії “Скажене весілля-3”, де зіграв одну з головних ролей. Однак нині його життя зовсім не пов’язане зі світлом сценічних прожекторів. В’ячеслав активно підтримує Збройні сили України та бореться з російською пропагандою, беручи активну участь у національних справах, що демонструє його відданість і патріотизм.

Наталія Сумська показала, як виглядають її рідні діти
Наталія Сумська показала, як виглядають її рідні діти

Також актор заявив, що наразі йому більше подобається розвиватись в дубляжі, ніж грати в кіно, тому він намагається себе присвятити більше цьому напрямку.

Щодо доньки Наталії Сумської, то після трагічної втрати чоловіка Дарина завершила свою кар’єру. Дарина Мамай, зіштовхнувшись з горем, була змушена забрати свою доньку та повернутися до матері. Наталя Сумська турбується про спадкоємицю, яка, на жаль, не проявляє жодної ініціативи у пошуках роботи та інтересу до життя. В одному з інтерв’ю актриса відверто висловила занепокоєння, що її дочка наразі перебуває на утриманні у неї.

Наталія Сумська показала, як виглядають її рідні діти
Наталія Сумська показала, як виглядають її рідні діти

Відомо, що кілька років тому Дарина Мамай втратила чоловіка і тепер разом із донькою перебуває під опікою Наталії Сумської. Актриса іноді висловлює своє невдоволення тим, що спадкоємиця живе закритим, непублічним життям, і тепер сама змушена брати на себе обов’язки з її догляду.

Трагічна смерть чоловіка серйозно вплинула на молоду жінку, яка після цього втратила бажання повернутися на сцену або в кіно. Хоча їй пророкували блискуче майбутнє, обставини склалися інакше.

Нові статті

Схожі статті

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.