Джинси кльош і чорний кроп-топ: 39-річна Тіна Кароль стала іконою жіночого стилю в Україні (ФОТО)

Тіна Кароль має розкішний вигляд та постійно показується перед фанатами в незвичних для неї образах, що викликає у фанатів захоплення - як на цей раз поп-діва з'явилась у своєму Instagram?

Нещодавно пости Тіни Кароль в Instagram викликали значний резонанс серед її підписників, які висловлюють своє невдоволення. Користувачі соціальних мереж зауважили, що співачка помітно схудла, і це стало приводом для обговорення. Декілька осіб висловили занепокоєння щодо її здоров’я, в той час як інші не стримували своєї критики.

Цього разу співачка вразила своїм новим виглядом, опублікувавши в Instagram фото, на якому вона постала в синіх джинсах кльош та чорному короткому топі, а її зачіска складалася з хвостика з розпущеним волоссям. Тіна Кароль виглядає так, ніби з кожним днем стає все молодшою і розквітає, що, безперечно, радує її шанувальників.

Тіна Кароль здивувала своїм зовнішнім виглядом у незвичному образі. Фото з Instagram @tina_karol
Тіна Кароль здивувала своїм зовнішнім виглядом у незвичному образі. Фото з Instagram @tina_karol

Особливо бурхливу реакцію викликала одна з фотографій, на якій Кароль позує в чорному костюмі вільного крою. Одна з коментаторок зауважила, що будь-який одяг виглядає на Тіні як оверсайз, якщо він не з дитячого відділу.

Інша користувачка публічно висловила думку, що в Україні є безліч талановитіших артистів, а образ Тіни Кароль здається надто провокативним. Вона також висловила своє незадоволення, зазначивши, що син співачки повинен відчувати сором за таку матір.

Тіна Кароль здивувала своїм зовнішнім виглядом у незвичному образі. Фото з Instagram @tina_karol
Тіна Кароль здивувала своїм зовнішнім виглядом у незвичному образі. Фото з Instagram @tina_karol

Однак не обійшлося і без критики. Деякі фанати висловили невдоволення макіяжем співачки, зокрема, зазначаючи, що червоні губи їм вже набридли. Одна з підписниць висловила свою думку про те, що їй більше подобається макіяж без червоної помади.

Також фанати висловили обурення через те, що співачка надто ретельно приховує своє особисте життя. Відомо дуже мало про її родину, стосунки та повсякденний побут. Декілька шанувальників закликали Тіну поділитися знімками свого дому, друзів, процесом приготування їжі та спілкуванням з рідними.

Попри обмежену інформацію про особисте життя співачки, вона іноді ділиться моментами свого щоденного життя у соціальних мережах.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?