51-річний Пономарьов розповів, якою була реакція дружини на його роман з Марією Яремчук: “Сміються всі”

Олександр Пономарьов останні місяці знаходиться в центрі уваги. І все – через нібито роман з Марічкою Яремчук та… народження спільного сина. Артист розповів, як на плітки відреагувала його дружина.

Український естрадний співак Олександр Пономарьов в останні декілька місяців знаходиться в епіцентрі уваги. Особисте та родинне життя артиста тече бурхливою рікою – з купою пліток та пересудів.

Наприклад, в травні 2024 року в українському суспільстві поширилися чутки, нібито в співака – роман із Марічкою Яремчук. І це – не просто флірт, а дещо більш серйозне, адже діло дійшло… до народження спільного сина.

Багато хто з прихильників творчості Пономарьова дійсно повірив у те, що артист став батьком первістка Яремчук, якого вона народила в травні цього року.

Втім, виконавець після мовчанки вирішив публічно спростувати ці чутки. Олександр повідомив, що не бачився з Марічкою Яремчук вже 5 років. Тому такі новини йому читати дивно і навіть – смішно.

Олександр Пономарьов розповів, чи насправді він - батько дитини Марії Яремчук
Олександр Пономарьов розповів, чи насправді він – батько дитини Марії Яремчук

Ба більше, Пономарьов розповів, як відреагувала його справжня дружина на чутки про його нібито роман з Яремчук і батьківство. За словами виконавця – його обраниця поставилася до цих пліток із гумором:

Всі сміються – повідомив артист в розмові із журналістами

До речі, Олександр Пономарьов розкрив і справжню таємницю свого батьківства. Дійсно, в цьому році він таки став батьком. Новонароджений син Марічки Яремчук став його похресником.

Нещодавно в ЗМІ імʼя Олександра Пономарьова згадувалось і в контексті новин про його названу доньку Зою, яку він виховував з колишньою дружиною Оленою Мозговою. Дівчина здійснила камінгаут та розповіла про свої стосунки з іншою дівчиною. На думку співака – зараз обговорювати такі проблеми – не на часі.

Олександр Пономарьов розповів, чи має відношення до сина Яремчук
Олександр Пономарьов розповів, чи має відношення до сина Яремчук

Адже в країні існують більш вагомі ситуації, які потребують пильної уваги суспільства. Наприклад – війна та допомога українським захисникам.

Український виконавець також зізнався, що про нетрадиційну орієнтацію доньки Зої дізнався не від неї, а із соціальних мереж.

Нові статті

Схожі статті

Вміє окропити міцним слівцем не гірше за Барбір: Зірка “Х-фактору” розсекретив несподівану правду про Кароль

26-річний співак Микита Ломакін розсекретив несподівану правду про співачку Тіну Кароль, з якою зараз налагодив співробітництво. Виявляється, що ведучій 1+1 Людмилі Барбір є чому в неї повчитись.

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?