“Це не зовсім про це”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше прокоментувала свою вагітність від Михайла Кацуріна

В черговий раз Надя Дорофєєва отримала купу повідомлень щодо її можливої вагітності, яку підігрів відомий ведучий: співачка спростувала чутки та розповіла всю правду.

Надю Дорофєєву знову запідозрили у можливій вагітності. Її прихильники неодноразово висловлювали думки про те, що артистка може незабаром стати матір’ю. Нещодавно ведучий Артур Адамов висловив свої міркування на цю тему, припустивши, що співачка дійсно може бути в цікавому становищі.

Адамов вказав на те, що Надя Дорофєєва наразі може приховувати свою вагітність. На підтвердження своїх слів він навів факт відсутності артистки у її новому кліпі на пісню “Нітрогліцерин”. Зазначивши, що всі попередні відео співачки завжди містили її особисту участь, ведучий припустив, що саме через можливу вагітність вона вирішила не з’являтися у відео. За його словами, це рішення може бути пов’язане з тим, що танці у кліпах наразі можуть бути для неї незручними.

Надя Дорофєєва вперше відповіла на закиди щодо вагітності. Фото з Instagram @nadyadorofeeva
Надя Дорофєєва вперше відповіла на закиди щодо вагітності. Фото з Instagram @nadyadorofeeva

Надія Дорофєєва швидко відреагувала на численні спекуляції, які виникли навколо її відсутності у новому відеокліпі. Вона роз’яснила, що її не участь у кліпі не пов’язана з особистими обставинами, такими як очікування дитини, а є результатом її бажання продемонструвати талант інших артистів.

Кліп на пісню “Нітрогліцерин” став першим відео, в якому Дорофєєва не з’являється у кадрі. Вона підкреслила свою повагу до талановитих людей і пояснила, що для неї важливо висвітлювати їхні досягнення, що в свою чергу позитивно впливає і на її творчість. Дорофєєва зазначила, що знайома з хореографом Мариною вже давно, і високо цінує її роботу.

Надя Дорофєєва вперше відповіла на закиди щодо вагітності. Фото з Instagram @nadyadorofeeva
Надя Дорофєєва вперше відповіла на закиди щодо вагітності. Фото з Instagram @nadyadorofeeva

Вона підкреслила, що Марина є однією з найяскравіших українських танцівниць і хореографів, відзначаючи її унікальне бачення. Коли вона обдумувала концепцію “Нітрогліцерину”, зрозуміла, що хоче, аби саме Марина стала головною героїнею відео. Дорофєєва особисто зв’язалася з нею, розповіла їй про пісню та запрошення долучитися до проєкту з максимальною свободою в її творчому вираженні.

Нові статті

Схожі статті

Коли день архангела Михаїла 2024: нова дата, прикмети про погоду, що можна і не можна робити в цей день

З 1 вересня 2023 року православна церква України перейшла на новий стиль. Дати усіх перехідних свят змістилися на 13 днів раніше. Розповідаємо, коли в 2024 році християни святкують Михайлів день.

Були артистами, але здатні на більше: як Пономарьов, Святослав Вакарчук та Олена Вінницька змінили професію

Досліджуємо як українські зірки, включаючи Олександра Пономарьова та Святослава Вакарчука, переосмислили свої кар'єри та знайшли нові життєві шляхи.

Вміє окропити міцним слівцем не гірше за Барбір: Зірка “Х-фактору” розсекретив несподівану правду про Кароль

26-річний співак Микита Ломакін розсекретив несподівану правду про співачку Тіну Кароль, з якою зараз налагодив співробітництво. Виявляється, що ведучій 1+1 Людмилі Барбір є чому в неї повчитись.

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.