Оштрафували за перевищення краси: 35-річна Ксенія Мішина показалась в авто з поліцейським та короною (ФОТО)

Вона така гарна, що її аж почали штрафувати прямо посеред дороги: акторка Ксенія Мішина поділилась історією про те, як її зупинила поліція за перевищення краси.

Українську акторку Ксенію Мішину оштрафували, і ймовірно, причина цього штрафу пов’язана з порушенням правил дорожнього руху. Зірка поділилася відео в соціальних мережах, на якому видно, як поліцейський виписує їй штраф, поки вона сидить за кермом автомобіля.

На своїй сторінці в Instagram Мішина прокоментувала ситуацію, зазначивши, що штраф отримала “за перевищення краси”. Це пояснюється тим, що під час інциденту Ксенія була в автомобілі з блискучою короною на голові. Відео також демонструє, що акторка тримала свого домашнього улюбленця, собаку.

Ксенія Мішина зізналась, що її оштрафували за перевищення краси. Фото з Instagram @misha.k.ua
Ксенія Мішина зізналась, що її оштрафували за перевищення краси. Фото з Instagram @misha.k.ua

У своїх сторіс Мішина показала, що її автомобіль отримав подряпини через обмежувачі для паркування. Вона повідомила, що зачепила двері автомобіля, пошкодивши як передню, так і задню частину, а також вказала на пошкодження, які залишилися на плінтусі. В її відео вона ставить питання, чи є таке становище з декораціями нормальним. Реакція коментаторів на цей інцидент була різною, зокрема, багато з них висловили своє захоплення красою акторки.

Ксенія Мішина зізналась, що її оштрафували за перевищення краси. Фото з Instagram @misha.k.ua
Ксенія Мішина зізналась, що її оштрафували за перевищення краси. Фото з Instagram @misha.k.ua

Вони висловлювали думки про те, що навіть в моменти, коли вона виражає незадоволення чи кривить обличчя, її зовнішність залишається привабливою. Зокрема, зазначалося, що вона залишається неймовірно красивою в будь-якій ситуації. Деякі коментатори зауважили, що навіть корона, яку вона носила, не змогла поліпшити її вигляд в очах публіки, припускаючи, що, можливо, поліція не помітила цього атрибуту.

Загалом, обговорення було порівняне з ситуацією, що могла б статися в серіалі, де подібні випадки часто стають сюжетними лініями.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?