“Мріяла, щоб мама розійшлася із татом”: 47-річна Камалія приголомшила правдою про життя своїх батьків

47-річна співачка Камалія в розмові із Наталією Влащенко розповіла про спогади зі свого дитинства та порівняла його із дитячими роками власних доньок. Чому співачка вмовляла маму розійтись із татом?

Українська Леді Гага Камалія мала відверту розмову із журналісткою Наталією Влащенко. Співачка розповіла про головну причину розлучення із чоловіком Захуром Мохаммадом після 20 років шлюбу, а ще торкнулась теми відносин із доньками після розставання.

Виявляється доньки-двійнята Камалії та Захура й досі не знають про те, що батьки розлучилися ще рік тому. Приховати від дівчат цей факт вирішила не мама, а татусь. За словами виконавиці – її екс-чоловік не в перший раз воліє приховати правду про своє життя. Наприклад, після знайомства з Камалією мільярдер певний час не розповідав про це дітям від першого шлюбу.

Камалія розповіла, чому ввомвляла свою маму розлучитись із батьком
Камалія розповіла, чому ввомвляла свою маму розлучитись із батьком

Щоб не травмувати дітей, Захур цілих 8 років приховував стосунки з Камалією і робив вигляд, що він з їх мамою – все ще подружжя.

Після другого розлучення Захур вирішив вчинити так само із доньками Арабеллою та Мірабеллою. Втім, Камалія зовсім не заперечувала і погодилася із колишнім щодо його позиції. За словами зірки – розповісти про все дівчатам вони планують, коли їм виповниться по 18 років.

Камалія також пригадала, яким було її власне дитинство. На відміну від своїх доньок, які навіть не здогадуються про справжній стан справ у відносинах між батьками — сама Камалія в дитинстві знаходилась в епіцентрі сварок. Її власні батьки не могли один з одним поладнати і в їх родині часто виникали конфлікти та скандали.

Настав такий момент, коли маленька Камалія самостійно попросила матусю… розлучитися із батьком. Адже обстановка в родині не сприяла гармонійному розвитку дитини і була вкрай напруженою.

Камалія також зізналась, що її доньки дуже люблять свого тата. Тому і для неї, і для екс-чоловіка важливо, аби дівчата виросли ніби в повноцінній родині.

Нові статті

Схожі статті

“Близько 2.5 мільйонів”: хореограф Амадор Лопес приголомшив сумою боргу, який виплачує й досі – отакі танці

Амадор Лопес – україно-венесуельський співак, танцюрист та фехтувальник, який став відомим завдяки участі в розважальних шоу "Танці із зірками", "Фабрика зірок", "Танцюю для тебе" та "Майданс-2".

“Мені байдуже на пенсію”: 67-річна Оксана Білозір розсекретила свої заробітки – на життя вистачає

Оксана Білозір достатньо відверта зі своєю аудиторією, тож співачка вирішила розсекретити свої доходи, які вона має щомісяця - де артистка їх бере?

Зі Златою Огнєвіч не вийшло: куди зник переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний – повністю змінив імідж

Андрій Задворний хоч і став переможцем "Холостячки-2", але йому так і не вдалося підкорити до кінця серце Злати Огнєвіч - як змінилось життя чоловіка?

“Від 30 до 50”: Катя Полтавська розсекретила суму аліментів, які Остапчук платить дітям від першого шлюбу

Третя дружина шоумена Вови Остапчука Катя Полтавська розповіла, скільки чоловік платить аліментів на дітей від першого шлюбу. Сума виявилась немаленькою.