“Я його не тягла в шоу-бізнес”: 55-річна Надія Матвєєва показала свого єдиного сина – чим займається?

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва зустрічається з бойфрендом, який є майже однолітком її сина Владислава - що відомого про єдину дитину телеведучої?

Надія Матвєєва познайомилася з першим коханням під час навчання в Москві. Її обранець також був українцем, і після початку стосунків закохані вирішили повернутися на батьківщину. Пара оселилася в Кременчуці, де почала разом будувати своє життя. Надія була впевнена, що це кохання триватиме вічно, проте їхні стосунки зіткнулися з певними труднощами, які регулярно виникали між ними.

Після семи років спільного життя, під час яких Надія народила сина Владислава, стосунки розірвалися. Що стосується сина Надії Матвєєвої, Владислав не поділяв маминої пристрасті до творчості. Він обрав технічну освіту і не полюбляє бути в центрі уваги.

Зірка СТБ Надя Матвєєва показала, як виглядає її єдиний син Владислав
Зірка СТБ Надя Матвєєва показала, як виглядає її єдиний син Владислав

Владислав не з’являється на публічних фотографіях у соціальних мережах матері. За словами Надії, він з ранніх років став самостійним, завжди шукаючи роботу власними силами. Раніше він працював промоутером побутової техніки і заробляв свої перші гроші на автомийці. Серед його захоплень – бокс і автомобілі. Надія пишається сином, відзначаючи його наполегливість, працьовитість і незалежність.

Зірка СТБ Надя Матвєєва показала, як виглядає її єдиний син Владислав
Зірка СТБ Надя Матвєєва показала, як виглядає її єдиний син Владислав

Після розлучення з першим чоловіком, Владислав жив у батька, згодом екс-подружжя ухвалило рішення про переїзд сина до себе в Київ, де Владислав почав заочно навчатись.

Зірка СТБ Надя Матвєєва показала, як виглядає її єдиний син Владислав
Зірка СТБ Надя Матвєєва показала, як виглядає її єдиний син Владислав

На початку повномасштабного вторгнення Владислав разом із молодим бойфрендом Надії мали намір приєднатися до Збройних Сил України. Владислав повернувся у рідний Кременчук, щоб подати документи до військкомату. Надія не стала заважати сину у цьому рішенні, розуміючи важливість і серйозність ситуації.

Вона підкреслює, що кожен має свою роль і розуміє, що всі дорослі повинні самостійно приймати рішення. Телеведуча відзначає, що, з одного боку, вона хоче, щоб усі були в безпеці, але з іншого – розуміє необхідність дорослого вибору.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.