З манікюром і рожевим гламуром: син Інни Мірошниченко Марко пішов у дитсадочок з нафарбованими нігтями

36-річна блогерка Інна Мірошниченко показала, як проходять будні її 4-річного сина Марка. Ось що буває, коли в тебе 2 старших сестрички-принцеси, в яких є все для створення стильного образу.

Інна Мірошниченко – 36-річна багатодітна мама, яка разом з чоловіком Тимуром вже двічі взяла на себе відповідальність за дітей-сиріт. В родині Мірошніченків зараз виховуються двоє названих дітей: 8-річна дівчинка Ангеліна та 2.5 річний синок Марсель. Також в подружжя – двоє рідних дітей: 6-річна Мія та 4-річний Марко.

Інна Мірошниченко є активною користувачкою соціальних мереж. Жінка постійно ділиться в соцмережах подробицями виховання дітей, демонструє родинні кадри з прогулянок та розповідає про деякі досягнення донечок і синочків.

Днями блогерка показала в Stories Instagram кумедні світлини, на яких головним героєм став її 4-річний син Марк. Хлопчик зʼявився на фото із… яскраво-рожевим лаком на нігтиках рук та ніг. Його зіркова матуся пояснила, що манікюр для показу в дитячому садочку хлопчику зробили сестрички:

Коли у тебе старші сестри – підписала світлину Інна Мірошниченко

На іншому фото помітно, що в Марка пофарбовані не тільки нігті на руках, але й на ногах. Судячи з нерівного краю та виступаючих за межі нігтьової пластини товстих смуг лаку – манікюр з педикюром робила починаюча майстриня.

Син Інни Мірошниченко показав літній дизайн нігтів, який йому створили сестрички
Син Інни Мірошниченко показав літній дизайн нігтів, який йому створили сестрички

Втім, немає межі досконалості і цілком можливо, що колись сестрички парубка таки стануть найвідомішими в країні майстринями з дизайну нігтиків.

Інна Мірошниченко зазначила, що син зовсім не стидався своїх рожевих нігтів. Ба більше – парубок навіть взув на ноги сандалі замість кроксів та в такому вигляді пішов до дитячого садочку.

 

Син Інни Мірошниченко Марко показав рожеві нігті
Син Інни Мірошниченко Марко показав рожеві нігті

Бо чого б не показати це світові? – пояснила його рішення зіркова мама

До речі, Інна Мірошниченко декілька днів тому розповіла, що вони з Тимуром не узгоджували ідею всиновлення дитини зі своїми батьками. Просто в певний момент поставили їх перед фактом. Звісно, старше покоління було трошечки здивоване.

Але згодом батьки все ж усвідомили всю цю інформацію і привітали дітей з поповненням в родині.

Нові статті

Схожі статті

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?