Зʼявилась, як нічого й не бувало: “московська” донька Ольги Сумської Тоня Паперна вийшла на зв’язок

Більше 10 років донька Ольги Сумської проживає в росії та мовчить про ситуацію в її рідній країні: Антоніна Паперна вперше за довгий час вийшла на зв'язок.

Антоніна Паперна, яка в даний час перебуває в росії, утримується від висловлювань щодо повномасштабного вторгнення в Україні. Після тривалого періоду відсутності активності в соціальних мережах, вона вирішила повернутися до публікацій.

Дочка відомої української акторки Ольги Сумської, яка зазвичай рідко публікує щось в соціальних мережах, цього разу зробила виняток. Вона поділилася новими зображеннями з фотосесії, на яких вона позує в довгій білої сукні, чоботах і капелюсі. На деяких знімках її також можна побачити поруч з конем.

Донька Ольги Сумської, яка мовчить про Україну, вийшла на зв'язок. Фото з Instagram @tony__pepper
Донька Ольги Сумської, яка мовчить про Україну, вийшла на зв’язок. Фото з Instagram @tony__pepper

З метою уникнення негативних відгуків від користувачів інтернету, акторка вирішила не надавати коментарі до фотографій і обмежила можливість коментування для своїх підписників.

Акторка Паперна продовжує активно здійснювати свою професійну діяльність у російському кінематографі, активно беручи участь у зйомках фільмів і фотосесіях, а також насолоджуючись життям у росії, незважаючи на те, що її рідна країна і близькі, включаючи її знамениту матір, щодня страждають від обстрілів з боку Російської Федерації.

Донька Ольги Сумської, яка мовчить про Україну, вийшла на зв'язок. Фото з Instagram @tony__pepper
Донька Ольги Сумської, яка мовчить про Україну, вийшла на зв’язок. Фото з Instagram @tony__pepper

До початку 2014 року Тоня вже переїхала жити до рф. Акторка не висловлювала своєї позиції щодо подій, що відбуваються, і не повернулася в Україну. Вона перебуває у шлюбі з російським актором Володимиром Ягличем.

Існують чутки про те, що Паперна, ймовірно, могла отримати російське громадянство. Зокрема, в одному з інтерв’ю Сумська зазначала, що їй довелося витратити значну суму в розмірі 5 мільйонів рублів для того, щоб її дочка офіційно стала громадянкою росії. Проте згодом Ольга заперечила, що вона платила за паспорт, і в даний час стверджує, що не знає, чи Паперна відмовилася від українського громадянства.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?