Запізнився на хвилину і почав з нуля: 51-річний Олег Винник вперше за довгий час вийшов в ефір. А навіщо?

Декілька днів тому Мережі сколихнула новина про повернення кумира усіх вовчиць. Згодом 51-річний Олег Винник підтвердив цей факт офіційно. Який сюрприз подарує фанаткам артист, що мовчав 2 роки?

У фан-групі співака Олега Винника в соцмережі Facebook зʼявилося офіційне підтвердження інформації щодо його повернення на українську сцену. Артист вийшов в ефір особисто і розповів, який сюрприз підготував усім прихильникам після 2-х років мовчання. Дізнайтеся прямо зараз, з яким подарунком повернувся співак?

Представниця Олега Винника Валерія Барон учора, 14 серпня – оприлюднила у соціальних мережах довгоочікуваний та важливий ефір з Олегом Винником. Артист після довготривалої мовчанки довжиною в понад 2 роки – повертається до своїх людей. Поки хейтери у соцмережах висловлюють свою незадоволеність появою Винника – він сам, сидячи в кріслі перед екраном, розповідає про подарунок, який підготував своїм фанатам і тим, хто попри всі негаразди залишився вірним слухачем та продовжує любити творчість артиста.

Протягом 1.5 хвилин на початку ефіру сіре крісло, в якому повинен був зʼявитися Олег Винник – залишалось порожнім. Здавалось, що анонсована зустріч з кумиром у вовчиць так і не відбудеться. Але, врешті решт, співак таки зʼявився в кадрі. Винник був трохи захеканий, але у звичному для багатьох фанатів образі – із довгим волоссям та без темних окулярів на очах. До ефіру він вбрався в світло-сіру сорочку та темні штани. Імовірно, добиратись на зйомку виконавцю довелося по заторах і він трошечки спізнився та виглядав трохи скуйовдженим, поправляючи волосся. В зовнішності артиста зʼявилась і нова деталь – борода, яку за мирних часів Олег Анатолійович не носив.

Вітаю вас, мої любі люди – розпочав свою промову виконавець і щиро посміхнувся

Винник відразу зазначив, що дуже жалкує про те, що йому не вдається побачити кожного з глядачів по той бік екрану. Водночас він дуже радий тому, що нарешті зміг вийти до своїх фанатів та розповісти про подарунок. Понад два роки мовчання дарма не пройшли.

Олег Винник анонсував своє повернення на українську сцену
Олег Винник анонсував своє повернення на українську сцену

За цей час Олег Винник встиг не тільки поправити здоровʼя в Німеччині, але й створити нові пісенні композиції. Власне, одна із них, яка має назву “Мої люди” – і стане тим самим сюрпризом для фанатів, про який наголошував співак в своєму відеозверненні.

В промові 51-річний Винник зазначив, що… розпочинає свій шлях з чистого листа. Свою нову пісню він подарує прихильникам 23 серпня – у День державного Прапора. Послухати композицію можна буде на відеомайданчику Youtube та на інших офіційних сторінках співака в соцмережах (TikTok, Facebook, Instagram)

Артист від щирого серця подякував усім, хто залишався із ним навіть попри складні обставини. Не забув Винник висловити подяку і за ті подарунки, які йому надарували до дня народження 31 липня (нагадаємо, що артисту виповнився 51 рік).

Виконавець наголосив, що в своїй новій пісні він відобразив усі свої емоції, які вирували в душі протягом останніх двох років:

Я і хворів, і виздоровлював цією піснею – розповів виконавець

Крім того, Олег Винник анонсував і випуск багатьох інших творів, які встиг написати в Німеччині за 2 роки мовчанки. То ж, невдовзі українці зможуть знов насолодитись сповна новими творами співака.

До речі, анонсована композиція “Мої люди” звучатиме українською мовою.

Нові статті

Схожі статті

Коли день архангела Михаїла 2024: нова дата, прикмети про погоду, що можна і не можна робити в цей день

З 1 вересня 2023 року православна церква України перейшла на новий стиль. Дати усіх перехідних свят змістилися на 13 днів раніше. Розповідаємо, коли в 2024 році християни святкують Михайлів день.

Були артистами, але здатні на більше: як Пономарьов, Святослав Вакарчук та Олена Вінницька змінили професію

Досліджуємо як українські зірки, включаючи Олександра Пономарьова та Святослава Вакарчука, переосмислили свої кар'єри та знайшли нові життєві шляхи.

Вміє окропити міцним слівцем не гірше за Барбір: Зірка “Х-фактору” розсекретив несподівану правду про Кароль

26-річний співак Микита Ломакін розсекретив несподівану правду про співачку Тіну Кароль, з якою зараз налагодив співробітництво. Виявляється, що ведучій 1+1 Людмилі Барбір є чому в неї повчитись.

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.