Олександр Усик поставив у рейтингу улюбленої їжі на 1 місце НЕ борщ: ви будете здивовані його вибором

37-річний Олександр Усик показав, яка їжа в нього – найулюбленіша. В меню з 10 смаколиків українському борщу місця не знайшлося. Яку страву боксер-чемпіон поставив в лідери?

Олександр Усик в свої 37 років став чемпіоном світу з боксу у надважкій вазі. В травні 2024 року спортсмен здобув перемогу на ринзі над суперником Тайсоном Фʼюрі.

Не дивно, що особистість спортсмена та деякі подробиці з приватного життя цікавлять багатьох фанатів великого боксу. Зокрема, прихильники Усика воліють дізнатись і про те, чим харчується спортсмен, аби завжди залишатись у гарній формі.

Олександр Усик розповів про особливості свого харчування
Олександр Усик розповів про особливості свого харчування

Днями Усик оприлюднив жартівливе відео, в якому він обирає собі страви до меню. Імовірно, що це була лише гра, в якій зірці боксу пропонувалось обрати їжу за рейтингом смакоти.

Всього в меню було 10 позицій, але українського борщику чи вареників зі сметаною там не виявилося.

На вибір спортсмену були запропоновані хот-доги, бургери, картопля фрі, роли, піца, нагетси і деякі інші смаколики. З цього переліку боксер на пʼєдестал лідерства встановив… бургер.

Цей вибір став доволі іроничним, адже один із його суперників на ринзі Дерек Чісора післ поєдинку з Усиком започаткував нову традицію – після бою пригощати своїх суперників смачними бургерами.

Дерек Чісора пригостив Олександр Усика бургерами
Дерек Чісора пригостив Олександр Усика бургерами

Окрім бургерів в різноманітному спортивному меню Усика опинилися курячі крильця, які він поставив на 3-тє місце, а для нагетсів відвів аж 7-ме місце в рейтингу смачностей. На останньому, 10-му місці в Олександра Усика опинилася піца, а ось в трійку лідерів серед найсмачнішої їжі окрім бургера та курячих крильців потрапив… ще один бургер (імовірно, з іншою начинкою).

До речі, після здобуття чемпіонського титулу Олександр Усик поділився із суспільством деякими секретами спортивного харчування. Щоб завжди залишатися в ідеальній формі – боксер встановив для себе доволі жорсткий графік тренувань. Його ж раціон харчування складається на 30% з білків, 30% жирів та 40% вуглеводів.

В меню Усика немає ані солі, ані цукру. Завдяки комплексному підходу до харчування та тренувань спортсмен завжди тримає оптимальну фізичну форму та зберігає на максимумі власну ефективність під час тренувань та спортивних поєдинків.

Нові статті

Схожі статті

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?

Дружина Влада Ями показала, як в США “вимахав” їхній син Леон: йому всього 8, але в це важко повірити

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином вже давно адаптувались до життя в США, а зміни в зовнішності помітні в кожного, зокрема в сина Леона.