Колишній дружині Віктора Павліка вже 51: все ще може як Катя Репяхова позувати в “міні” і без макіяжу (ФОТО)

Екс-дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва в свої 51 може дати фору нинішній його обраниці, 30-річній Катерині Репяховій. Як зараз виглядає колишня кохана жінка артиста, з якою він прожив 20 років?

Колишня дружина естрадного співака Віктора Павліка Лариса Созаєва — прожила з ним у шлюбі найбільше серед інших трьох обраниць. Зараз цій жінці вже виповнився 51 рік, але вона залишається такою ж тендітною та стрункою, як і багато років тому. Незважаючи на складні часи та втрату єдиного сина Павла, що вмер в 2020 від онкологічного захворювання — Лариса Созаєва змогла зберегти жагу до життя в собі та ще й – знайшла нове кохання.

Лариса Созаєва та Катерина Репяхова: колишня і нинішня дружини Віктора Павліка
Лариса Созаєва та Катерина Репяхова: колишня і нинішня дружини Віктора Павліка

Наприкінці липня поточного року стало відомо, що екс-обраниця 58-річного Павліка вже декілька років живе із чоловіком на імʼя Костянтин. Жінка повідомила, що він за професією – інженер-будівельник. Їх доленосне знайомство відбулось вже після того, як Лариса поховала єдиного сина від Віктора Павліка. Павло Павлік відійшов у засвіти 7 серпня 2020 року після багатомісячної боротьби із онкологічним захворюванням. На момент смерті хлопцю був лише 21 рік.

Переживши розлучення із колишнім чоловіком і втративши сина, Лариса Созаєва не змогла залишатись довго на самоті. Одного разу вона вирішила… зареєструватися на сайті знайомств. Там і зустріла свого нинішнього коханого – Костянтина.

За словами Созаєвої, вони почали зустрічатись за декілька місяців до повномасштабного вторгнення. Її нинішній чоловік — правдива, чесна та патріотична людина. Лариса назвала людиною слова та ідеалом, про який мріє, мабуть, кожна жінка. До того ж, Костянтин – дуже гарний господар.

51-річна Созаєва зізналася, що якщо б залишилася самотньою після смерті сина Павла – то їй було б дуже важко.

Наразі зі мною чоловік, який вселяє надію – повідомила колишня дружина Віктора Павліка
Слід зазначити, що для своїх років жінка виглядає бездоганно. Струнка фігура дозволяє їй вдягати спідниці та сукні міні.

До того ж в неї – доглянута шкіра обличчя без зморшок, тому Лариса дозволяє собі іноді показатись на публіці без макіяжу. І хоча вона на 20 років старша за нинішню дружини екс-чоловіка Катю Репяхову, в красі ще цілком може із нею позмагатися.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?