“Не було ніякої таємничої хвороби”: екс-продюсер 51-річного Олега Винника спростував його брехню для втечі

Екс-продюсер Олега Винника вже не вперше висловлюється про свого колишнього підопічного та не в хорошому сенсі: невже підкорювач жіночих сердець обдурив своїх фанатів?

Олександр Горбенко, колишній продюсер відомого українського співака Олега Винника, нещодавно виступив із гострою критикою на адресу артиста. Зокрема, Горбенко висловив сумніви щодо правдивості заяв Винника про його стан здоров’я та надану ним фінансову допомогу Збройним силам України.

Як відомо, після початку повномасштабного вторгнення Олег Винник залишив Україну та виїхав до Німеччини. За словами співака, він поїхав для проходження лікування через серйозну хворобу. Проте, весь час, поки Винник перебував за кордоном, він не виходив на зв’язок з публікою або ЗМІ, що породило чимало запитань та спекуляцій щодо справжньої причини його відсутності.

Екс-продюсер Олега Винника публічно звинуватив його в брехні
Екс-продюсер Олега Винника публічно звинуватив його в брехні

Олександр Горбенко у своєму пості на Facebook вирішив публічно висловитися на цю тему, підкресливши, що змушений це зробити через постійні звинувачення на свою адресу від голови фан-клубу Винника, Валерії Барон. Горбенко нагадав про їхню минулу співпрацю і заявив, що більше не може мовчати, оскільки ситуація, що склалася, стала причиною численних непорозумінь.

Олександр також зазначив, що Винник виявив непрофесійність, не повідомивши заздалегідь про свій виїзд з країни.

Існує думка, що Олег Винник, можливо, не має жодних серйозних проблем зі здоров’ям, як стверджувалося раніше. Замість цього, Горбенко підозрює, що Винник уникав участі у військових діях, не бажаючи брати участь у вторгненні. Він зазначив, що до початку повномасштабного вторгнення Олег не виїжджав за кордон з метою лікування, і не існувало жодних вагомих медичних причин, що вимагали б такого рішення.

Екс-продюсер Олега Винника публічно звинуватив його в брехні
Екс-продюсер Олега Винника публічно звинуватив його в брехні

Навіть після того, як ця інформація виявилася неправдивою, Винник продовжував поширювати історії про своє загадкове захворювання. За словами Горбенка, співак і після розкриття неправдивих відомостей продовжує маніпулювати фактами, вигадуючи нові розповіді про нібито зраду з боку продюсера та своєї команди. Продюсер вважає такі звинувачення абсурдними.

Горбенко також висунув серйозні обвинувачення на адресу Олега Винника, стверджуючи, що співак не підтримує Україну належним чином, а інформація про його мільйонну допомогу Збройним Силам України є сумнівною. Він зауважив, що у звітах фан-клубу про благодійні внески артиста не зазначено, які саме військові підрозділи отримали допомогу і в яких сумах. Проте, він не виключає можливості, що він помиляється.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.