Конфузи на 1+1: телевізійна пара Людмила Барбір та Руслан Сенічкін нецензурно вилаялися в прямому ефірі

Співведдучі української програми "Сніданок з 1+1" Людмила Барбір і Руслан Сенічкін чудово доповнюють один одного. І іноді не нехтують міцним слівцем та можуть висловитись нецензурно в прямому ефірі.

У лютому 2024 року 41-річну Людмилу Барбір спіткала халепа прямо на робочому місці. Вона вийшла в прямий ефір вранці та окропила міцним слівцем свій костюм, який просто не встигла перевдягнути. Той лютневий ранок видався неспокійним і до ефіру “Сніданку” ведучим довелось бігти із студійного бомбосховища.

 

Зазвичай Людмила Барбір вдягала до сховища синій костюм. В ньому ж була і того ранку. Але часу було обмаль, тому до глядачів довелося вийти в ньому.

Людмила Барбір вилаялася в прямому ефірі
Людмила Барбір вилаялася в прямому ефірі

Телеведуча не помітила, що запис прямого ефіру вже йде, тому соковито вилаялась на свій костюм. Нецензурне слівце пішло, що називається – в народ. Лайка Барбір пролунала в етері на всю країну, щоб згодом стати мемом і спровокувати вирій обговорень у соціальних мережах.

Згодом Людмила Барбір публічно вибачилась за нецензурну лайку, а колеги з новин висловили їй свою підтримку за допомогою флешмобу.

Руслан Сенічкін повторив за Барбір

 

Ведучий Руслан Сенічкін вирішив через декілька місяців повторити “подвиг” своєї колеги Людмили Барбір. Днями він також соковито вилаявся в етері, коментуючи необхідність перейменування вулиць в українській столиці.

Руслан Сенічкін вилаявся в прямому етері
Руслан Сенічкін вилаявся в прямому етері

Ведучий не стримався та емоційно висловився щодо того, що деякі громадяни не усвідомлюють того, що будь-які прояви ворожої країни на території України неприйнятні.

Зокрема, Сенічкін обурило те, що на початку повномасштабного вторгнення українці виступали проти російського письменника Михайла Булгакова, а зараз усунення його імені з публічного простору нікого не турбує.

Руслан Сенічкін задався питанням – скільки ще людей повинно загинути, щоб до людей дійшло, що перейменовувати вулиці та прибирати з їх назв імена росіян завжди на часі.

Нові статті

Схожі статті

Коли день архангела Михаїла 2024: нова дата, прикмети про погоду, що можна і не можна робити в цей день

З 1 вересня 2023 року православна церква України перейшла на новий стиль. Дати усіх перехідних свят змістилися на 13 днів раніше. Розповідаємо, коли в 2024 році християни святкують Михайлів день.

Були артистами, але здатні на більше: як Пономарьов, Святослав Вакарчук та Олена Вінницька змінили професію

Досліджуємо як українські зірки, включаючи Олександра Пономарьова та Святослава Вакарчука, переосмислили свої кар'єри та знайшли нові життєві шляхи.

Вміє окропити міцним слівцем не гірше за Барбір: Зірка “Х-фактору” розсекретив несподівану правду про Кароль

26-річний співак Микита Ломакін розсекретив несподівану правду про співачку Тіну Кароль, з якою зараз налагодив співробітництво. Виявляється, що ведучій 1+1 Людмилі Барбір є чому в неї повчитись.

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.