Важко повірити, що всі 3 дружини Володимира Остапчука такі схожі: вибирає жінок з одним типажем – фотофакт

Ведучий Володимир Остапчук до 39 років побував в шлюбі тричі. Зараз він щасливий із Катериною Полтавською, що молодша від нього на 16 років. Зовні вона схожа на двох його попередніх обраниць.

Особисте життя 39-річного Володимира Остапчука дедалі більше продовжує дивувати суспільство. Чоловік був одружений тричі та пережив два розлучення. Під час розставання з колишніми не обходилося без скандалів, але зірковий ведучий продовжував вірити в справжнє кохання та знов обирав для себе жінку, схожу за типажем на екс-обраниць.

Пропонуємо подивитись, як виглядають усі три жінки Остапчука. Чи насправді вони схожі одна на одну?

Олена Войченко – дружина № 1

В 2007 році Володимир Остапчук одружився вперше. Його обраницею стала перекладачка Олена Войченко. Познайомилися вони ще за студентських років. На той момент Остапчук навчався на другому курсі інституту, а Войченко була першокурсницею. Зараз їй 38 років.

Володимир Остапчук з першою дружиною Оленою Войченко
Володимир Остапчук з першою дружиною Оленою Войченко

Войченко народила чоловікові доньку Емілію та сина Евана-Олександра. Жінка має темне волосся середньої довжини – так само, як і наступні дві обраниці ведучого.

Христина Горняк – дружина № 2

Другий шлюб стався в житті Володимира Остапчука майже відразу після його розлучення із першою дружиною. Нову обраницю знаменитості звали Христина Горняк. Дівчина була на 2 роки молодшою від Остапчука і зовні дуже походила на його колишню, Олену Войченко. Принаймні, колір волосся та риси обличчя мали певні спільні деталі.

Володимир Остапчук з другою дружиною Христиною Горняк
Володимир Остапчук з другою дружиною Христиною Горняк

Зіркова пара Остапчука та Горняк прожила разом близько двох років. Втім, в 2022 році в Мережі стали ширитися чутки про імовірне розлучення пари. Врешті решт вони підтвердилися.

Дітей в другому шлюбі у Остапчука не було.

Катерина Полтавська – дружина № 3

Третя дружина Володимира Остапчука — 24-річна журналістка з Києва Катерина Полтавська. Вона – наймолодша в порівнянні з попередницями і на 16 років молодша від самого шоумена.

Володимир Остапчук з третьою дружиною Катериною Полтавською
Володимир Остапчук з третьою дружиною Катериною Полтавською

Романтичні стосунки в цій парі розпочалися в грудні 2022 року. Влітку 2024-го стало відомо, що Катя Полтавська вагітна. Через кілька місяців вона подарує коханому Володимиру Остапчуку сина. До речі, зовні вона має такий самий типаж, як і попередні обраниці 39-річного чоловіка.

В Полтавської – правильні риси обличчя та темне волосся.

Нові статті

Схожі статті

Зі Златою Огнєвіч не вийшло: куди зник переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний – повністю змінив імідж

Андрій Задворний хоч і став переможцем "Холостячки-2", але йому так і не вдалося підкорити до кінця серце Злати Огнєвіч - як змінилось життя чоловіка?

“Від 30 до 50”: Катя Полтавська розсекретила суму аліментів, які Остапчук платить дітям від першого шлюбу

Третя дружина шоумена Вови Остапчука Катя Полтавська розповіла, скільки чоловік платить аліментів на дітей від першого шлюбу. Сума виявилась немаленькою.

“Довіра похитнулася”: 43-річний Притула назвав причину припинення дружби з Фреймут – “У мене є принципи”

Сергій Притула та Ольга Фреймут були улюбленою "парою" українського шоу-бізнесу, адже вони завжди підтримували гарні відносини та фліртували на камеру, але дружба швидко закінчилась - що сталося?

Колишня Потапа Ірина Горова розсекретила професію 26-річної доньки: “Спілкується англійською”

Колишня дружина музиканта Потапа та мама його єдиного сина Андрія Ірина Горова розсекретила, яку професію обрала її старша донька Наталія, якій виповнилося 26 років.