“Не хочеться говорити в ефірі імʼя”: 54-річна Ірина Білик розповіла, чи перебуває в романтичних стосунках

Ірина Білик не приховує свого статусу та з радістю ділиться з фанатами про те, що перебуває в стані закоханості - хто ж цей чоловік, якого знають всі?

Українська співачка Ірина Білик розповіла подробиці свого особистого життя, зазначивши, що її серце завжди залишається зайнятим. Артистка зізналася, що наразі в її житті є чоловік, який їй дуже подобається. Хоча Білик не має можливості розголосити його ім’я або уточнити його професійну сферу, вона зазначила, що цей чоловік вже відомий в Україні, і користувачі, ймовірно, зможуть самостійно здогадатися про його особу.

Співачка підкреслила, що наразі у неї немає жодних стосунків з цим чоловіком, і вони навіть не підтримують контакт. Ірина Білик висловила надію, що чоловік зрозуміє її почуття і зробить перший крок, оскільки вона сама не має можливості ініціювати розвиток стосунків.

Ірина Білик зізналась, чи перебуває в романтичних стосунках та чи вільне її серце
Ірина Білик зізналась, чи перебуває в романтичних стосунках та чи вільне її серце

Ірина висловила свої почуття, описуючи ситуацію, в якій вона перебуває. Вона зазначила, що між нею та чоловіком немає безпосереднього спілкування. Проте вона відчуває певну симпатію до нього. Як жінка, Ірина сподівається, що він помітить її інтерес і в кінцевому підсумку вирішить зв’язатися з нею по телефону.

Нагадаємо, що нещодавно Ірина Білик провела незабутній сольний концерт просто неба в Києві. На цьому масштабному заході, що привернув увагу багатьох шанувальників, артистка запросила кілька своїх зіркових друзів, з якими виконала дуети. Однак найбільшим сюрпризом для присутніх стала несподівана поява на сцені шоумена Дмитра Коляденка.

Ірина Білик зізналась, чи перебуває в романтичних стосунках та чи вільне її серце
Ірина Білик зізналась, чи перебуває в романтичних стосунках та чи вільне її серце

Відомо, що нещодавно Коляденко оголосив про завершення їхніх дружніх відносин. Проте, Ірина Білик проявила витримку і навіть з іронією зазначила, що вже помирилася з Коляденком і пообіцяла знову його заблокувати. На сцені артисти виконали популярний хіт “Фарби”, що неабияк порадувало глядачів.

Нові статті

Схожі статті

“Близько 2.5 мільйонів”: хореограф Амадор Лопес приголомшив сумою боргу, який виплачує й досі – отакі танці

Амадор Лопес – україно-венесуельський співак, танцюрист та фехтувальник, який став відомим завдяки участі в розважальних шоу "Танці із зірками", "Фабрика зірок", "Танцюю для тебе" та "Майданс-2".

“Мені байдуже на пенсію”: 67-річна Оксана Білозір розсекретила свої заробітки – на життя вистачає

Оксана Білозір достатньо відверта зі своєю аудиторією, тож співачка вирішила розсекретити свої доходи, які вона має щомісяця - де артистка їх бере?

Зі Златою Огнєвіч не вийшло: куди зник переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний – повністю змінив імідж

Андрій Задворний хоч і став переможцем "Холостячки-2", але йому так і не вдалося підкорити до кінця серце Злати Огнєвіч - як змінилось життя чоловіка?

“Від 30 до 50”: Катя Полтавська розсекретила суму аліментів, які Остапчук платить дітям від першого шлюбу

Третя дружина шоумена Вови Остапчука Катя Полтавська розповіла, скільки чоловік платить аліментів на дітей від першого шлюбу. Сума виявилась немаленькою.