“Я здогадувалась”: Христина Решетнік розсекретила, ким хоче стати її 6-річний син – не ведучим “Холостяку”

Дружина ведучого Григорія Решетніка розсекретила, ким хоче бути їх син Дмитро. Зараз хлопчику 6 років, але він вже визначився з майбутньою професією. Чи піде він по слідах зіркового татуся?

34-річна Христина Решетнік, яка є дружиною популярного ведучого шоу “Холостяк” Григорія Решетніка — багатодітна мама. В шлюбі у подружжя народились троє хлопчиків. Найстарший Іван вже ходить до школи.

 

Середній Дмитрик, якому 6 років, але невдовзі виповниться 7.

 

Наймолодший серед братів – Сашко. Йому зараз 4 рочки.

 

В Stories Instagram зіркова мама нещодавно поділилась цікавою розмовою з одним із синочків – 6-річним Дмитриком. Христина спитала в хлопчика найактуальніше питання для багатьох батьків – ким він хоче стати, коли виросте?

Христина Решетнік спитала в 6-річного сина, ким він хоче стати, коли виросте
Христина Решетнік спитала в 6-річного сина, ким він хоче стати, коли виросте

Христина зізналася, що завжди дуже любить говорити зі своїми дітьми про життя.

 

Дмитрик у відповідь повідомив, що мріє про карʼєру футболіста.

 

Я здогадувалась – посміхнулась багатодітна мама

 

Вона також спитала в хлопчика, чому саме він обрав цей напрямок розвитку. На що Дмитро відповів ось так:

 

Тому що ти мене таким народила

 

Христина Решетнік також пофантазувала на тему футбольної карʼєри сина, уявивши, як колись вони з батьком з трибун великого стадіону будуть вболівати за Дмитрика, що забиватиме у ворота свої найкращі голи.

 

До речі, нещодавно 34-річна Христина поділилася планами щодо народження четвертої дитини. За словами блогерки – вони з чоловіком хочуть народити донечку або, якщо своєї не вийде, то вдочерити дівчинку-сироту.

Христина Решетнік поговорила із 6-річним сином і дізналась, ким він хоче стати, коли виросте
Христина Решетнік поговорила із 6-річним сином і дізналась, ким він хоче стати, коли виросте

Христина та Григорій Решетніки перебувають в шлюбі 14 років. Їх перше знайомство відбулося на знімальному майданчику. З 2020 року подружжя набуло статусу багатодітної родини. Але на досягнутому пара зупинятися не планує. Христина хоче народити синам молодшу сестричку, але поки що ці плани довелось відкласти через складну ситуацію в Україні.

До речі, чоловік Христини – Григорій Решетнік, зазначав, що імовірно вони і змінять свої плани та народять донечку раніше, аніж Україна здобуде перемогу.

Нові статті

Схожі статті

Зі Златою Огнєвіч не вийшло: куди зник переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний – повністю змінив імідж

Андрій Задворний хоч і став переможцем "Холостячки-2", але йому так і не вдалося підкорити до кінця серце Злати Огнєвіч - як змінилось життя чоловіка?

“Від 30 до 50”: Катя Полтавська розсекретила суму аліментів, які Остапчук платить дітям від першого шлюбу

Третя дружина шоумена Вови Остапчука Катя Полтавська розповіла, скільки чоловік платить аліментів на дітей від першого шлюбу. Сума виявилась немаленькою.

“Довіра похитнулася”: 43-річний Притула назвав причину припинення дружби з Фреймут – “У мене є принципи”

Сергій Притула та Ольга Фреймут були улюбленою "парою" українського шоу-бізнесу, адже вони завжди підтримували гарні відносини та фліртували на камеру, але дружба швидко закінчилась - що сталося?

Колишня Потапа Ірина Горова розсекретила професію 26-річної доньки: “Спілкується англійською”

Колишня дружина музиканта Потапа та мама його єдиного сина Андрія Ірина Горова розсекретила, яку професію обрала її старша донька Наталія, якій виповнилося 26 років.