“Я зроблю комусь цим боляче”: 43-річний Сергій Притула розповів, чому вже більше 2 років приховує родину

Раніше Сергій Притула доволі часто ділився спільними фото з родиною, але останнім часом він цього майже не робить та уникає публічності сім'ї - чому так?

43-річний волонтер і шоумен Сергій Притула розмірковував про своє особисте щастя в умовах повномасштабного вторгнення. Під час бесіди з Машею Єфросиніною він поділився роздумами про те, чому довгий час утримувався від публікації фотографій своїх дітей у соціальних мережах, а також розповів про свою здатність дозволяти собі розслаблятись.

Притула зізнався, що нещодавно вирішив утримуватися від публікації зображень своїх дітей в Інтернеті. Причина цього полягала в тому, що він дуже турбувався про те, як це може сприймати суспільство. У часи, які зараз, багато дітей втратили батьків, і багато батьків втратили своїх дітей.

Сергій Притула пояснив, чому приховує свою родину від публічності
Сергій Притула пояснив, чому приховує свою родину від публічності

Він відчував, що публікація фотографій, де він з дітьми проводить час, могла б виглядати як демонстрація особистого щастя, яке може завдати болю тим, хто втратив близьких. Сергій боявся, що такий жест може бути сприйнятий як неприязний, адже не кожен може розділити його радощі. Це питання стало для нього важливим і, як він зазначив, стало однією з тем для розмов з психоаналітиком, адже він відчував, що це питання глибоко його турбує.

Також Сергій Притула висловив своє давнє бажання відправитися в гори, однак зазначив, що наразі не має змоги реалізувати це прагнення. Він поділився, що давно мріє відвідати Карпати, адже не був там вже чимало часу.

Сергій Притула пояснив, чому приховує свою родину від публічності
Сергій Притула пояснив, чому приховує свою родину від публічності

Його любов до цих місць така велика, що він має певні улюблені локації в Карпатах, які він вважає своєю особистою силою. Він уявляє, як, провівши три дні в горах, він повернеться з новими силами, ніби перетворившись на Халка.

Сергій Притула пояснив, чому приховує свою родину від публічності
Сергій Притула пояснив, чому приховує свою родину від публічності

Проте Сергій також виразив свої переживання щодо можливих реакцій з боку суспільства. Він навів гіпотетичний сценарій, в якому, перебуваючи на полонині, його хтось зніме на телефон. Це може призвести до негативних коментарів, в яких його дії будуть розцінюватися як не зовсім корисні для армії, замість того, щоб допомагати військовим.

Тож поки що Сергій відмовляє собі в цьому задоволенні та можливо лише з часом наважиться на відпочинок.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?