“Яка ти розумашечка”: 43-річна Лілія Ребрик привітала молодшу доньку з важливим святом – це вже традиція

Ведуча Лілія Ребрик, яка в березні народила третю донечку – тепер активно ділиться найкращими моментами з її життя. 15 серпня маминій красуні виповнилось 5 місяців, що стало приводом для фотосесії.

43-річна українська телеведуча Лілія Ребрик, яка зараз працює на каналі “Дім” – активно користується і соціальними мережами. В березні 2024 року дружина хореографа Андрія Дикого набула статусу багатодітної матусі. Зіркова білявка народила трєтю донечку, яку назвала Аделіною.

 

Час летить дуже швидко і з моменту третіх пологів пройшло вже 5 місяців. В четвер, 15 березня – маленька Аделіна Дика відзначила свій черговий день народження.

Молодша донька Лілії Ребрик відсвяткувала 5 місяців із дня народження
Молодша донька Лілії Ребрик відсвяткувала 5 місяців із дня народження

Її зіркова мама започаткувала традицію відзначати його щомісяця, допоки дівчинці не виповниться 1 повний рік.

Доньці Лілії Ребрик виповнилось 5 місяців
Доньці Лілії Ребрик виповнилось 5 місяців

Дотримуючись нової традиції, Ребрик влаштувала для маленької принцеси чарівну домашню фотосесію. Як і в минулі місяці – не обійшлося без святкового тортика.

Цього разу маленька красуня була вдягнена у літню дитячу сукню з малюнком у вигляді крупного чорного гороху. Доповнював образ розкішний білий бант-резинка на голові.

Аделіна Дика відсвяткувала 5 місяців із дня народження
Аделіна Дика відсвяткувала 5 місяців із дня народження

Сама Лілія Ребрик також вбралася для фотосесії у білу сукню довжиною вище коліна, що була прикрашена дрібним гороховим принтом.

Аделіна Дика подорослішала ще на місяць і навчилася посміхатися частіше. Щоправда, впіймати дитячу посмішку під час фотосесії виявилося справою не з легких. Знаменита мама дівчинки показала за лаштунки домашньої зйомки у Stories Instagram.

Лілія Ребрик показала за лаштунки дитячої фотосесії з маленькою донькою
Лілія Ребрик показала за лаштунки дитячої фотосесії з маленькою донькою

В них Аделінка лежить на дитячому столику у святковій сукні, а матуся стоїть поряд та фіксує на собі увагу 5-місячної принцеси. Також навколо в кадрі помітні камери, що ловлять ту саму мить появи посмішки на дитячому обличчі.

Доньці Лілії Ребрик виповнилося 5 місяців
Доньці Лілії Ребрик виповнилося 5 місяців

На одній зі світлин помітно, як крихітка лежачи на животику – впирається рукою об стіл та підіймає голову. Фотограф зміг спіймати цю мить погляду малесеньких оченяток в камеру.

Поряд з малечею розташувався солоденький іменинний тортик зі свічечкою. На задньому плані помітно розмите зображення Лілії Ребрик, яка обережно підтримує доньку турботливою рукою.

Молодша донька Лілії Ребрик отримала торт у подарунок
Молодша донька Лілії Ребрик отримала торт у подарунок

Яке б бажання загадати? – зробила на фото підпис Ребрик, натякаючи на думки, які нібито крутяться в голові іменинниці

В наступному кадрі Аделіна хитро споглядає на тортик і ніби розмірковує:

 

Хм… Може, нарешті, торта скуштувати?

Молодша донька Лілії Ребрик відсвяткувала 5 місяців із дня народження
Молодша донька Лілії Ребрик відсвяткувала 5 місяців із дня народжен

Втім, у такому віці смакувати тортиками ще ранувато. Мама Аделіни зізналась, що смаколик зʼїла самостійно, а донечці-принцесі дозволила лише трошечки забруднити маленькі рученята в солодкому кремі.

Лілія Ребрик показала молодшу донечку через 5 місяців після народження
Лілія Ребрик показала молодшу донечку через 5 місяців після народження

Лілія Ребрик привітала наймолодшу доньку із днем народження теплими словами, зазначивши, що вона росте розумною дівчинкою і робить своїх батьків ще щасливішими.

 

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?