“Старий став”: розповнілий Потап показався в Барселоні – бородатий дід Мороз для Снігуроньки Каменських

43-річний український музикант Потап показався в іспанській Барселоні у незвичному образі. Співак помітно розповнів, відростив сиву бороду і вдяг на голову панаму.

Український виконавець Потап продовжує підкорювати творчі висоти за кордоном. В перерві між роботою артист зробив селфі перед дзеркалом в одному з приміщень Барселони і здивував багатьох шанувальників своїм зовнішнім виглядом.

Перше, що кидається в очі при першому погляді на музиканта – це його дивакувата панама.

 

Вона схожа за стилем на ту, в які два роки тому виступав гурт “Калуш Оркестра” на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення”. Щоправда, колір головного убору музиканта – не рожевий, а синій.

Потап показав себе у новому образі: з сивою бородою та в панамі
Потап показав себе у новому образі: з сивою бородою та в панамі

Потап вдягнений у широкі темно-сірі шорти довжиною нижче коліна та білу футболку з якимось малюнком на грудях. Що саме намальовано на футболці – не видно, бо Потап натягнув поверх ще й велетенський строкатий гаманець. В руках співака помітно відразу 2 мобільних телефони, а ще – пачка цигарок.

 

Помітно, що Потап помітно погладшав, хоча й часто проводить вільний час на спортивному майданчику – за грою у баскетбол. Що одна нова деталь, яка зʼявилася в зовнішності віконавця – це сива неакуратна борода, яка робить його схожим на справжнісінького дідуся.

 

В коментарях до нової світлини багато прихильників розсипали компліменти улюбленому виконавцю.

Потап у новому образі показався у Барселоні
Потап у новому образі показався у Барселоні

Єдиний найкращий продюсер і автор пісень – написала одна з користувачок

 

Інші дописувачі назвали музиканта справжнім красенем і висловили сподівання на те, що він і надалі буде радувати прихильників своєю пісенною творчістю.

 

Були й такі, хто нагадав виконавцю про благодійність на потреби української армії. Ще одна дописувачка зазначила, що Потап в цьому образі дуже схожий на… Валерія Меладзе.

Крім того, дехто в коментарях помітив, що Потап помітно постарішав. Декому ж з прихильників цей образ українського артиста здався дуже стильним.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?