Був красивий і успішний, став хворий і скандальний: що сталося з В’ячеславом Узелковим після розлучення

Розлучення не пішло йому на користь, а проблем стало ще більше: як змінилось життя колишнього боксера В'ячеслава Узелкова та чим наразі займається?

Шанувальники популярного проєкту “Зважені та щасливі” були приголомшені новиною про розлучення Марини Боржемської та В’ячеслава Узелкова після 20 років спільного життя. Не було жодних подробиць від жінки, крім згадки про те, що боксер не виконує свої батьківські обов’язки і не підтримує дітей.

Марина розповідала, що протягом 22 років стосунків з боксером їй довелося пережити різні форми психологічного насильства. Спочатку все йшло добре, проте з часом почали з’являтися проблеми, які жінка намагалася вирішувати самостійно. Згодом до цих проблем додалися маніпуляції та моральний тиск з боку партнера.

Вʼячеслав Узелков розповів, як змінилось його життя після розлучення
Вʼячеслав Узелков розповів, як змінилось його життя після розлучення

Боржемська також вказала, що її колишній партнер часто використовував своє здоров’я, неприязні моменти з дитинства і відчуття, що у неї більше немає на кого покластися, як маніпуляційні інструменти. Жінка усвідомила, що тривалий час піддавалася на ці маніпуляції і не могла прийняти рішення піти з відносин, де їй не було комфортно.

Вʼячеслав Узелков розповів, як змінилось його життя після розлучення
Вʼячеслав Узелков розповів, як змінилось його життя після розлучення

Після розлучення колишній боксер зіткнувся з серйозними проблемами зі здоров’ям. Він переніс численні операції, включаючи серйозну хірургічну втручання на серці, яке відбулося в одній з лікарень Києва. Спортсмен активно ділився в своєму Instagram, що тепер у нього “нове серце”.

В’ячеслав Узелков не надавав чіткої інформації про те, що саме сталося з його здоров’ям. Відомо, що ще з лютого він скаржився на серйозні проблеми, які були викликані його професійною діяльністю в спорті. На початку квітня колишній боксер заявив про необхідність проведення складної операції на серці, яка викликала у нього значний страх.

Вʼячеслав Узелков розповів, як змінилось його життя після розлучення
Вʼячеслав Узелков розповів, як змінилось його життя після розлучення

Також нещодавно В’ячеслав отримав купу хейту, через те, що 15-річний син Узелкова, Роберт, висловився про свого батька в соціальній мережі Instagram. Він публічно розкритикував його поведінку і поділився своїми переживаннями. Роберт повідомив, що Узелков погрожував його родині і протягом п’яти років нічого не зробив для покращення ситуації.

За словами хлопця, В’ячеслав вдавався до образ родичів і принижував самого Роберта та його друзів. Роберт зазначив, що батько любить створювати враження, ніби всі його уникають, але в той же час постійно брешуть. Роберт прийняв рішення про розрив будь-яких стосунків з батьком, з огляду на численні знущання та погрози з його боку.

Вʼячеслав Узелков розповів, як змінилось його життя після розлучення
Вʼячеслав Узелков розповів, як змінилось його життя після розлучення

Боксер відреагував на слова сина та, на його думку, підвищений інтерес до нього виникає через нудьгу тих, хто про нього говорить, що, ймовірно, стосується його колишньої дружини та інших родичів. Він зазначає, що любов існує, і для тих, хто відчуває труднощі в житті, варто зрозуміти, що вони не є значними. Він висловлює подяку тим, хто постійно згадує про нього, оскільки це свідчить про те, що його життя є важливішим для них, ніж їх власне оточення. Узелков також побажав усім бути закоханими та отримувати взаємність у своїх почуттях.

Спортсмен поділився новим знімком з його обраницею, на якому видно її руку з обручкою, що підтверджує їхні серйозні наміри.

Нові статті

Схожі статті

+1 учасник є! Відома співачка подала заявку на участь у Нацвідборі на Євробачення-2025 – шанси України

Тільки перший день подачі заявок, а вже є зареєстровані - хто з відомих співачок вже встиг зареєструватись на Нацвідбір на Євробачення-2025. Подробиці.

“Попередній досвід”: Тімур Мірошниченко розповів, чому його старша донька пішла в 1 клас аж у 8 років

Ведучий Тімур Мірошниченко розповів, як його названа донечка Ангеліна адаптується в школі та чому дівчинка пішла в 1 клас лише у 8 років. "Один Факт" розповість більше деталей про її шкільне життя.

Від першого ефіру до легенди: Історія “Сніданку з 1+1” очима ведучих Сенічкіна, Барбір, Гордєєва, Шовкопляс

Теплі ранки з улюбленими ведучими: як Сніданок з 1+1 дарує настрій мільйонам українців. Сенічкін, Барбір, Гордєєв та Шовкопляс розповіли, що відбувається за кадром зйомок.

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.