42-річний Влад Яма засвітився у Закарпатті після двох років життя за кордоном: з пляшкою води і в джинсах

42-річний хореограф Влад Яма понад 2 роки тому виїхав за кордон. Втім, чоловік не забуває і про Україну. Ось, наприклад – в одній із останніх Stories в Instagram танцюрист показав себе у Закарпатті.

Відразу після початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року багато українських знаменитостей виїхали за кордон. В їх числі опинився і відомий хореограф та суддя шоу “Танці з зірками” Влад Яма. Разом із дружиною та сином він поїхав жити до Америки та продовжує мешкати там і зараз.

Однак думки про рідну Україну Влада Яму не полишають. Протягом останніх років він провів багато благодійних майстер-класів, а гроші, отримані від них – спрямував на потреби української армії.

Крім того, в Америці хореограф влаштувався працювати за своєю прямою спеціальністю. Українець став тренером в одній з танцювальних студій Майамі та навчає там дітей.

Влад Яма є активним користувачем соціальних мереж. Свою сторінку в Instagram він використовує для того, аби розповідати прихильникам про російську агресію, а ще – ділитись деякими подробицями з власного життя. От як, наприклад, в одній із останніх Stories танцюрист засвітився… в українському Закарпатті. Невже він, як і Олег Винник вирішив повернутись до дому, до хати?

Десь у Закарпатті – підписав світлину Влад Яма

Втім, наступна строчка в дописі хореографа розвіяла сумніви щодо повернення зіркового тренера. Тому що на фото зображений він сам, але багато років тому і… на рекламному постері.

Десь у Закарпатті постери живуть 11 років – уточнив Яма і додав – Мабуть і досі

Імовірно, хореограф знайшов світлину молодого себе десь в архівах або ж нею з ним поділилися шанувальники.

Хореограф Влад Яма засвітився у Закарпатті
Хореограф Влад Яма засвітився у Закарпатті

На постері Влад Яма зображений в джинсах та світлій футболці на тлі природного пейзажу. Помітно, що в руках він тримає пляшку мінеральної води. На столику поряд зі стіною, де висить рекламний плакат – стоять ще 2 пляшки справжньої джерельної води.

То ж, хореограф насправді до України не повертався. Влад Яма залишається в США, а ось в Закарпатті присутній лише віддалено – на плакаті, якому більше 11 років.

Нові статті

Схожі статті

Ремонтував будинок 20 років: чоловік вклав у майно 32 тисячі доларів, поки не зʼявився власник-мільйонер

Тім Харман – 68-річний мешканець Великої Британії, який до виходу на пенсію працював теслею. Він майже 20 років прожив у орендованому старому маєтку та вклав в його відбудову 32 тисячі доларів.

Любить бути у центрі уваги: як Юрій Горбунов здобув популярність і отримав “київську прописку” на все життя

"Танці з зірками", "Зірка + Зірка", "Суперзірка" та "Голос країни" усе це має одну асоціацію, а саме Юрій Горбунов, розповів як став незамінною зіркою на українському телебаченні

Стала популярною в кокошнику, а тепер – жінка-воїн з мечем у руках: еволюція Оля Полякової від “А” до “Я”

Оля Полякова пройшла шлях від артистки в кокошнику до української співачки в короні, що підтримує рідну культуру і мову, та планує творити лише українські пісні.

Оксана Білозір розкритикувала фільм про Назарія Яремчука, чим зачепила його вдову: “Ніколи не зможу”

Реакція Оксани Білозір на фільм про Назарія Яремчука викликала дискусії: співачка підкреслила важливість першої родини артиста, а друга дружина стримано відповіла