Кохані чоловіки померли від невиліковного раку: трагедія акторки Ади Роговцевої та співачки Тіни Кароль

39-річна Тіна Кароль та 87-річна Ада Роговцева – дві сильних і талановитих українки. Окрім великого творчого таланту доля нагородила їх випробуваннями і навічно розлучила з коханими чоловіками.

Історія життя співачки Тіни Кароль та народної акторки України Ади Роговцевої не завжди була  легкою. Адже доля підготувала для цих жінок не тільки приємні сюрпризи і безмежну любов слухачів з глядачами. Були на життєвому шляху двох зіркових українок і серйозні випробування. Про них “Один Факт” розповість більше подробиць далі.

 

Величезна втрата Тіни Кароль

 

Тіна Кароль та її чоловік, продюсер Євген Огір свого часу були однією з найяскравіших пар українського шоу-бізнесу. Вони одружилися в 2008 році, а наприкінці листопада цього ж року стали батьками синочка Веніаміна. Пара прожила в шлюбі декілька щасливих років, допоки безмежне щастя не перервала невиліковна хвороба.

 

В 2012 році Тіна дізналась, що в її чоловіка Євгена Огіра невиліковний недуг – рак шлунку. Протягом року він мужньо боровся із ним, але так і не зміг здобути перемогу. Лікарі не давали жодних гарантій і 28 квітня 2013 року життя Огіра обірвалося. Чоловік не дожив лише декілька місяців до свого 33-річчя.

Тіна Кароль і Євген Огір
Тіна Кароль і Євген Огір

На згадку про коханого Тіна Кароль присвятила йому пісню “Спасибі” та цілий музичний альбом “Памʼятаю”.

 

Життєва драма Ади Роговцевої і Костянтина Степанкова

 

Чоловік акторки Ади Роговцевої Костянтин Степанков також відійшов у засвіти після важкої хвороби. В нього діагностували онкологію підшлункової залози. Сумна подія трапилася 22 липня 2004 року.

Ада Роговцева важко пережила смерть чоловіка Костянтина Степанкова
Ада Роговцева важко пережила смерть чоловіка Костянтина Степанкова

Ада Роговцева важко переживала смерть коханого. Пережити велику втрату їй допомогла улюблена робота в театрі та турбота доньки Каті. Випробування не лише не зламали акторку, але й зміцнили силу духу Ади Миколаївни.

До речі, згодом артистка присвятила померлому чоловікові автобіографічну книгу під назвою “Мій Костя”.

Нові статті

Схожі статті

Вміє окропити міцним слівцем не гірше за Барбір: Зірка “Х-фактору” розсекретив несподівану правду про Кароль

26-річний співак Микита Ломакін розсекретив несподівану правду про співачку Тіну Кароль, з якою зараз налагодив співробітництво. Виявляється, що ведучій 1+1 Людмилі Барбір є чому в неї повчитись.

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?