Стрижка під “Олега Винника”, вуса під “Павла Зіброва”: Юрій Горбунов здивував Осадчу новим іміджем

Відомий ведучий Юрій Горбунов показав себе у незвичному амплуа. Збірний образ чоловіка Каті Осадчої складався з… пишних вус, як у Павла Зіброва та зачіски, дуже схожої на шевелюру Олега Винника.

Український телеведучий Юрій Горбунов не звик брати публіку епатажем, як його дружина Катерина Осадча. Зазвичай він зʼявляється на світських заходах у класичних костюмах та з краваткою-метеликом. Але на цей раз він зробив велике виключення.

На особистій сторінці в Instagram обранець Каті Осадчої розповів про початок нового проєкту, а в Stories поділився за лаштунками його підготовки. За словами ведучого – кожен новий проєкт – це ніби розпочати життя спочатку. Ніби і не було за попередні десятки років багатьох інших творчих та успішних проєктів, які стали доленосними, подекуди важкими і завжди – улюбленими серцю.

Кожного разу – як в перший раз. Кожного разу питаєш себе – чи зможу? – поділився емоціями Горбунов.

Що ж це за проєкт, який викликав у ведучого сплеск творчої енергії? Юрій Горбунов поділився маленькою частинкою за лаштунків в Stories з якої стає зрозуміло – він спробував себе в ролі актора. В кадрі помітний телевізійний екран, в якому зафільмований сам ведучий у незвичному для себе образі. В нього – довге волосся, майже як в кумира усіх вовчиць Олега Винника і пишні вуса – практично як у Павла Миколайовича Зіброва (хіба тільки не чорні, а руденькі).

Юрій Горбунов показав себе в незвичному образі
Юрій Горбунов показав себе в незвичному образі

В коментарях до допису Юрія Горбунова встиг відзначитися і висловити свою підтримку український музикант Потап:

Підтримую — написав він

До речі, “Один Факт” раніше писав про те, що Юрій Горбунов намагався переспівати твір Олега Винника “Ніно”. Але кумир усіх вовчиць не дав йому можливості це зробити, зовсім неочікувано для багатьох шанувальників повернувшись в український шоу-бізнес із новою творчою композицією “Мої люди”.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?