Стала мамою у 43: куди зникла та чим займається Василіса Фролова, яка знайшла своє щастя після 40

Стала популярною телеведучою, а згодом занурилась у сім'ю та вперше відчула на собі материнство - куди зникла зірка телебачення Василіса Фролова?

Василіса Фролова розпочала свою кар’єру в Харкові, спочатку працювала моделлю, а згодом побачила в собі хист до ведення телепередач. Її діяльність на музичному каналі “М1” у 90-х роках стала знаковою для покоління того часу.

Три роки тому Василіса стала мамою вперше. Вік понад 40 років викликав певні побоювання стосовно того, як її організм впорається з вагітністю та пологами. Тим не менше, Всевишній подарував їй здорового і життєрадісного хлопчика, який став чудовим подарунком на 8 березня. Мати обрала для сина рідкісне та красиве ім’я — Родіон.

Телеведуча Василіса Фролова розповіла, куди зникла та чим займається
Телеведуча Василіса Фролова розповіла, куди зникла та чим займається

Незважаючи на те, що артистка активно ділилася своїм життям у соціальних мережах, з початку повномасштабного вторгнення вона зменшила кількість постів на цю тему в своєму Instagram, зосередивши увагу на інших моментах свого життя.

У 2022 році Василіса Фролова відзначала особливу подію – перший День народження свого сина. В той час, як світ навколо переживав кризу, Василіса вирішила відмовитися від святкових заходів та розкішних фотосесій. Натомість вона зосередилася на інформуванні своїх підписників про важливі події, що відбувалися в країні.

Телеведуча Василіса Фролова розповіла, куди зникла та чим займається
Телеведуча Василіса Фролова розповіла, куди зникла та чим займається

Ззгодом популярна ведуча опублікувала фото, яке швидко завоювало серця багатьох. На зображенні її син у вишиванці виглядав як справжній маленький козачок, роблячи перші кроки на камеру. Здається, що наразі Василіса перебуває разом із сином в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Телеведуча Василіса Фролова розповіла, куди зникла та чим займається
Телеведуча Василіса Фролова розповіла, куди зникла та чим займається

Варто зазначити, що Василіса Фролова офіційно не перебуває в шлюбі, але у її житті є особлива людина – Дмитро Котленець. Історія їхнього кохання розпочалася несподівано, коли Дмитро надавав допомогу Василісі під час переїзду. Відтоді їхні стосунки набули серйозного характеру, а народження сина стало ще однією яскравою сторінкою в їхньому житті.

Нові статті

Схожі статті

Що любить гречана каша: як зварити смачну та розсипчасту гречку — хитрощі та 4 правила, без яких нікуди

Приготування гречаної каші тільки на перший погляд може здатися простим завданням. Але насправді, щоб вона вийшла смачною і розсипчастою – потрібно знати певні секрети її приготування.

Відчуєте справжню атмосферу Криму! Як приготувати хрусткі та пухкі чебуреки – аромат буде на всю оселю

Ностальгія наздожене вас, як тільки ви приготуєте цю страву - рецепт нереально смачних кримських чебуреків, які сподобаються кожному. Готуйте прямо зараз!

Що зробити з садовою гортензією восени 2024, щоб наступного року квітла пишно та безперервно – сусіди ахнуть

Існує простий спосіб, який допоможе вашій гортензії - обов'язково зробіть це цієї осені. Що потрібно для того, аби квітка була пишною наступного року та цвіла?

Рожеві кульки і тато поряд: 47-річна Камалія похвалилася тортом, який подарувала донькам на день народження

Камалія відсвяткувала день народження доньок-двійнят разом із чоловіком Захуром. Батьки влаштували дівчатам справжнє свято – із білосніжними собачками, рожевими кульками і багатоярусним тортом.