“Він абсолютний ідеал”: 51-річна Лариса Созаєва показала нового обранця – Віктор Павлік йому не конкурент

Колишня дружина Віктора Павліка засяяла від щастя, адже нарешті зустріла своє нове кохання після розлучення: як виглядає новий обранець Лариси Созаєвої?

Лариса Созаєва нещодавно поділилася деталями свого особистого життя, зокрема розповіла про свого нового партнера. Лариса, яка нещодавно зізналася, що має новий роман, вперше надала інформацію про свого обранця.

У віці 51 Лариса Созаєва зізналася, що довгий час не могла знайти спокій після серії важких життєвих втрат, які охоплювали трагедію втрати сина та розлучення. У пошуках нового початку та можливості подолати самотність, вона вирішила скористатися онлайн-платформами для знайомств. Саме на одному з таких сайтів вона зустріла чоловіка на ім’я Костянтин.

Екс-дружина Віктора Павліка вперше показала нового коханого після розлучення
Екс-дружина Віктора Павліка вперше показала нового коханого після розлучення

Їхні стосунки розвивалися задовго до початку повномасштабного вторгнення. Як зазначає Лариса, саме присутність цього чоловіка поряд допомогла їй відчути справжнє щастя.

Лариса розповідає, що її теперішній партнер є інженером-будівельником. Вона підкреслює, що Костянтин є дуже чесною, правдивою та патріотичною людиною. На її думку, він є практично ідеалом для жінки, адже його надійність і вірність їй дуже важливі. Лариса також підкреслює, що її новий партнер виявився чудовим господарем, і вона відверто зазначає, що самотність була б для неї надзвичайно важкою без його підтримки. Наразі вона відчуває з ним надію на краще життя.

Екс-дружина Віктора Павліка вперше показала нового коханого після розлучення
Екс-дружина Віктора Павліка вперше показала нового коханого після розлучення

Лора підтвердила, що завершила будь-які взаємини з Віктором Павліком і більше не підтримує з ним контактів. Вона зазначила, що стосунки між ними закінчилися, і тепер її позиція щодо цього питання абсолютно чітка. Колишня дружина Павліка підкреслила, що їхні шляхи розійшлися і вона не має бажання відновлювати зв’язок.

Варто згадати, що нещодавно Катерина, теперішня дружина Віктора Павліка, поділилася інформацією про те, як після скандальних ситуацій з Ларисою Созаєвою вони з музикантом розподілили спільну квартиру.

Нові статті

Схожі статті

“Ну що, 20 років”: Оля Полякова в 45 знов стала нареченою – святкує фарфорове весілля разом з Буряковським

Співачка Оля Полякова сьогодні святкує фарфорове весілля із чоловіком Вадимом Буряковським. Подружжя прожили пліч-о-пліч 20 років. Королева ночі пригадала, з чого починалось їх подружнє життя.

“Мені все одно”: 41-річна Джамала розсекретила, як приводить себе до форми після народження третьої дитини

Відома співачка Джамала, яка 24 травня 2024 року народила третього сина – розсекретила, як приводить себе у форму після пологів. "Один факт" розповість, чи є в артистки якийсь секрет стрункості?

Більше не холостячка: 42-річна Віра Брежнєва закрутила новий роман після розлучення з Меладзе – хто він

Віра Брежнєва показалась з величезним букетом у своїх соціальних мережах та натякнула на новий роман. Як виглядає цей загадковий чоловік - не Костянтин Меладзе.

“Не мої люди”: Євген Клопотенко розсекретив, кого з українських артистів не долюблює – Полякова і не тільки

Шеф-кухар Євген Клопотенко розсекретив інформацію про артистів, які йому не до вподоби. Зокрема, кулінар зізнався, чому не любить творчість Олі Полякової та чим йому не догодила Анна Алхім.