“Щастя”: 50-річна продюсерка Олена Мозгова показала, як сильно змінилася її дочка Соломія від Аксельрода

50-річна продюсерка Олена Мозгова похвалилася новим фото молодшої доньки Соломії. 9-річна дівчинка, яка гарно малює — зовні схожа на свою зіркову маму. Подивіться, як виглядає маленька художниця.

Відома українська продюсерка Олена Мозгова народила наймолодшу доньку Соломію у доволі пізньому віці – коли їй вже був 41 рік. Батьком дівчинки став музичний виконавець Володимир Ткаченко, що в сучасному шоу-бізнесі більш відомий як Девід Аксельрод.

Слід зазначити, що співак – майже на 10 років молодший за Олену Мозгову. Однак різниця у віці ніколи не заважає будувати особисте щастя – особливо, коли в парі вирує справжнє кохання.

Зараз доньці продюсерки та співака вже 9 років. Соломія росте творчою особистістю і любить малювати. Дівчинка часто радує знамениту матусю своїми художніми творами, а деякі з робіт зʼявляються на особистій сторінці Олени Мозгової у Facebook – в межах благодійних публікацій та зборів на потреби ЗСУ.

Днями Олена Мозгова показала, як виглядає її молодша донечка. Світлина з дівчинкою зроблена в автомобілі. Помітно, що Соломійка сидить на задньому сидінні машини із розпущеним волоссям та в строкатій літній сукні. Погляд маленької художниці спрямований безпосередньо в камеру, а фотографом, імовірно – була її мама.

Молодша донька Олени Мозгової - Соломія
Молодша донька Олени Мозгової – Соломія

Щастя виглядає саме так – підписала світлину Олена Мозгова

Судячи з фото, 9-річна Соломійка зовні схожа на матусю. В дівчинки такі ж витончені риси обличчя і східний профіль.

До речі, відразу після народження Соломії Олена Мозгова зізналась, що наважитись на ще одну дитину в такому зрілому віці – це справжнє щастя. Ще знаходячись при надії, майбутня мама пообіцяла, що буде присвячувати всю себе вихованню молодшенької донечки.

Окрім Соломійки в Олени Мозгової є ще 2 доньки: найстарша Зоя, якій вже виповнилося 30 років та середня Євгенія, яку продюсерка народила в шлюбі зі співаком Олександром Пономарьовим.

Зараз їй 26 років. З батьком старшої доньки Зої Мозгова розлучилась ще до народження дівчинки.

Нові статті

Схожі статті

Джа і Евеліна: 41-річна Джамала показала, як виглядає її рідна сестра, старша на 3 роки (Фото)

Співачка і багатодітна матуся Джамала вперше за довгий час показала, як виглядає її старша сестра Евеліна. "Один Факт" пропонує подивитись, як виглядають дві сестри і чи схожі одна на одну.

“40-80 тисяч, іноді – менше”: 54-річна Бурмака розсекретила суму, яку заробляє за місяць і куди витрачає

Українська співачка Марія Бурмака розсекретила, скільки їй вдається заробити за місяць і куди вона витрачає кошти. Гонорари 54-річної артистки можуть вразити звичайного пересічного українця.

Цариця Соломія: 44-річна Вітвіцька з “1+1” показала весілля – із Ситайлом замість Кочаткова (Фото)

44-річна ведуча з каналу "1+1" Соломія Вітвіцька відгуляла пишне весілля із новим коханим. Жінка вбралася в розкішну білосніжну сукню і прикрасила шию намистом з перлинами. "Один Факт" покаже фото.

Надихнулась героїнею роману: 18-річна Соломія Опришко розсекретила, звідки взявся псевдонім Klavdia Petrivna

Соломія Опришко багато місяців поспіль приховувала власну зовнішність, виступаючи під псевдонімом Klavdia Petrivna. Сценічне імʼя було обране виконавицею не просто так. Читайте його історію далі.