На афіші – краш, в реальному житті змив увесь макіяж: 51-річний Олег Винник показав, як виглядає насправді

Музичний виконавець Олег Винник 15 липня вперше за 2 роки зʼявився в публічному просторі. Артист оприлюднив у соцмережах звернення до своїх прихильниць. Як зараз виглядає кумир українських вовчиць.

Тиждень, що минає, ознаменувався приголомшливою новиною. В український шоу-бізнес після понад двох років мовчанки повертається Олег Винник. Нещодавно артист відзначив 51-й день народження, отримав купу подарунків від своїх шанувальників та… готувався до премʼєри нової пісні “Мої люди”.

В четвер, 15 серпня, Олег Анатолійович вийшов в ефір соцмереж особисто. Тому його прихильники змогли на власні очі побачити, як змінився виконавець пісень “Ніно”, “Перлина Україна”, “Ніно” та багатьох інших. Подивіться і ви, як відрізняється співак, що зображений на рекламній афіші від справжнього виконавця.

Олег Винник в реальності
Олег Винник в реальності

До речі, афіша з анонсом нової пісні Винника “Мої люди” була опублікована трохи раніше у соцмережах. Її оприлюднила офіційна представниця артиста, Валерія Барон. На плакаті Олег Анатолійович трохи загримований і виглядає не таким скуйовдженим, як у відеозверненні. На афіші у співака зроблена професійна укладка волосся, а сам він постає у звичному для багатьох шанувальниць образі.

Артист вдягнений у темно-сіру сорочку з перламутровими ґудзиками та рукавами 3/4, закоченими доверху. В доповнення до свого зіркового образу Олег Анатолійович вдяг на одну з рук купу браслетів і заради гарного кадру завів її за голову, створивши по-справжньому спокусливу картинку.

На рекламному плакаті зазначено, що нова пісенна композиція Олега Винника зазвучить на усіх музичних платформах у День державного українського прапора, 23 серпня 2024 року. З лівого боку також можна побачити емблему у вигляді латинської літери O, в середині якої розташувалась ще одна – V. Такий собі логотип-бренд співака Олега Винника.

Олег Винник: вигляд на рекламному плакаті
Олег Винник: вигляд на рекламному плакаті

До речі, в своєму зверненні до прихильниць артист зазначив, що відтепер його виступи будуть проходити не на сцені, а в форматі онлайн. Почути нові пісні виконавця та прослухати більш ранні композиції можна буде на відеомайданчику Youtube, TikTok та Instagram.

Нові статті

Схожі статті

“Ну що, 20 років”: Оля Полякова в 45 знов стала нареченою – святкує фарфорове весілля разом з Буряковським

Співачка Оля Полякова сьогодні святкує фарфорове весілля із чоловіком Вадимом Буряковським. Подружжя прожили пліч-о-пліч 20 років. Королева ночі пригадала, з чого починалось їх подружнє життя.

“Мені все одно”: 41-річна Джамала розсекретила, як приводить себе до форми після народження третьої дитини

Відома співачка Джамала, яка 24 травня 2024 року народила третього сина – розсекретила, як приводить себе у форму після пологів. "Один факт" розповість, чи є в артистки якийсь секрет стрункості?

Більше не холостячка: 42-річна Віра Брежнєва закрутила новий роман після розлучення з Меладзе – хто він

Віра Брежнєва показалась з величезним букетом у своїх соціальних мережах та натякнула на новий роман. Як виглядає цей загадковий чоловік - не Костянтин Меладзе.

“Не мої люди”: Євген Клопотенко розсекретив, кого з українських артистів не долюблює – Полякова і не тільки

Шеф-кухар Євген Клопотенко розсекретив інформацію про артистів, які йому не до вподоби. Зокрема, кулінар зізнався, чому не любить творчість Олі Полякової та чим йому не догодила Анна Алхім.