Холостячкою майже й не була: 55-річна Надя Матвєєва розповіла про два шлюби у своєму житті – хто вони

Надя Матвєєва наразі перебуває в своїх найкращих стосунках з бойфрендом, який на 20 років за неї молодшим, але до цього телеведуча мала ще два шлюби - що відомо?

Програма “Все буде добре” невід’ємно асоціюється з ведучою Надією Матвєєвою, яка з перших моментів на екрані завоювала симпатії глядачів. Зростання популярності цієї особистості супроводжувалося зростаючим інтересом до її особистого життя. Багато хто прагнув дізнатися більше про те, якою вона є насправді.

Відома ведуча має досить цікаву історію кохання. Її перші романтичні почуття з’явилися ще під час навчання в інституті, коли вона тільки починала роздумувати про своє майбутнє. Як це часто буває з молодою любов’ю, вона заполонила серця молодих людей, і в результаті їхнього союзу на світ з’явився син Владислав.

Зірка Все буде добре Надя Матвєєва розповіла про свої два шлюби
Зірка Все буде добре Надя Матвєєва розповіла про свої два шлюби

Однак, цей перший шлюб не виявився тривалим. Надія Матвєєва розлучилася зі своїм першим чоловіком і продовжила життя як мати-одиначка. Проте це тривало не дуже довго. У своєму другому шлюбі ведуча знайшла нового партнера, з яким зустрілася на роботі. Їхній службовий роман переріс у стійкі сімейні стосунки. Новий чоловік прийняв сина Надії як рідного, і їхня сім’я продовжила своє життя в гармонії.

Життя Надії пройшло через ряд серйозних змін, починаючи з того, як після другого шлюбу, що зрештою також завершився, вона знайшла новий шлях. Кар’єра у Києві стала основним фокусом її життя, і це призвело до того, що 11 років, проведених разом, були залишені в минулому.

Зірка Все буде добре Надя Матвєєва розповіла про свої два шлюби
Зірка Все буде добре Надя Матвєєва розповіла про свої два шлюби

У столиці під час зйомок популярної передачі, де Надія працювала над проєктом “Все буде смачно”, вона погодилася на неочікуване визнання від колеги Павла Костіцина. Ця пропозиція, зроблена в рамках програми, спочатку сприймалася як жарт, але з часом Надія та Павло почали з’являтися разом на численних світських заходах, що викликало інтерес публіки.

Про особисте життя Надії також стало відомо більше, коли вона розповіла про свою нову любов на проєкті телеканалу СТБ “Як ти?”. Її новий партнер значно молодший за неї, на 20 років, і, незважаючи на різницю у віці, ці стосунки стали для Надії найуспішнішими та найщасливішими.

Нові статті

Схожі статті

“Ну що, 20 років”: Оля Полякова в 45 знов стала нареченою – святкує фарфорове весілля разом з Буряковським

Співачка Оля Полякова сьогодні святкує фарфорове весілля із чоловіком Вадимом Буряковським. Подружжя прожили пліч-о-пліч 20 років. Королева ночі пригадала, з чого починалось їх подружнє життя.

“Мені все одно”: 41-річна Джамала розсекретила, як приводить себе до форми після народження третьої дитини

Відома співачка Джамала, яка 24 травня 2024 року народила третього сина – розсекретила, як приводить себе у форму після пологів. "Один факт" розповість, чи є в артистки якийсь секрет стрункості?

Більше не холостячка: 42-річна Віра Брежнєва закрутила новий роман після розлучення з Меладзе – хто він

Віра Брежнєва показалась з величезним букетом у своїх соціальних мережах та натякнула на новий роман. Як виглядає цей загадковий чоловік - не Костянтин Меладзе.

“Не мої люди”: Євген Клопотенко розсекретив, кого з українських артистів не долюблює – Полякова і не тільки

Шеф-кухар Євген Клопотенко розсекретив інформацію про артистів, які йому не до вподоби. Зокрема, кулінар зізнався, чому не любить творчість Олі Полякової та чим йому не догодила Анна Алхім.