“Я знала, що в нього є дружина”: 34-річна Наталка Денисенко розповіла, як почався роман з Андрієм Федінчиком

Наталка Денисенко вражає своєю харизмою та емоційністю, але не завжди вона є такою: яким ж насправді було знайомство з її майбутнім чоловіком Андрієм Федінчиком?

Наталка Денисенко поділилася рідкісним селфі зі своїм чоловіком, захисником Андрієм Федінчиком, і розповіла про те, як розвивалися їхні стосунки. Раніше вона вже згадувала в інтерв’ю, що їх знайомство відбулося в період, коли Федінчик був у офіційному шлюбі.

Артисти зустрілися під час кастингу для серіалу “Клан ювелірів”. На той момент, як зазначає Денисенко, Андрій справив на неї враження, проте вона не плекала ніяких ілюзій про можливість романтичних стосунків, адже була свідомою щодо того, що він був одружений. Вона визнавала, що хоча й цінувала його як людину і професіонала, але розуміла, що їхні відносини не можуть перерости в роман через його сімейний стан.

Наталка Денисенко розповіла, як підкорила серце Андрія Федінчика. Фото з Instagram @natalka_denisenko
Наталка Денисенко розповіла, як підкорила серце Андрія Федінчика. Фото з Instagram @natalka_denisenko

Артистка зазначила, що не було жодних спроб з боку першої дружини Федінчика зв’язатися з нею. Акторка підкреслила, що на момент, коли Андрій повідомив своїй першій дружині про своє бажання розлучитися, їхні стосунки з Андрієм ще навіть не почались.

Денисенко також поділилася, що ніколи б не стала зустрічатися з одруженим чоловіком. Вона відверто визнала, що їй було б соромно за такі почуття, як закоханість у чоловіка, який уже перебуває у шлюбі, навіть якщо між ними існувала б хімія. Наталка запевнила, що ніколи не вступала б у стосунки, де вона була б коханкою, і це для неї є неприйнятним.

Наталка Денисенко розповіла, як підкорила серце Андрія Федінчика
Наталка Денисенко розповіла, як підкорила серце Андрія Федінчика

Наталка згадує про момент, коли Федінчик розповів їй про своє розлучення з колишньою дружиною і свої почуття до неї. Одного дня, під час зйомок, він прийшов у відчайдушному стані. Тоді він зізнався, що зізнався своїй дружині про свої почуття до Наталки. Акторка розповіла, що це стало для неї великим потрясінням і завдало болю. Вона відчула глибоке каяття і переживала за дану ситуацію, ставлячи себе на місце колишньої дружини Федінчика.

З часом, Денисенко визнала, що вдячна Федінчику за те, що не стала лише коханкою, і за його чесність по відношенню до неї та його першої жінки. Вона підкреслює, що він був абсолютно відкритим і перед нею, і перед колишньою, що дуже важливо для жінки.

Колишня дружина Андрія продовжує своє життя, залишаючись молодою і красивою жінкою. Денисенко розуміє, що в житті можуть траплятися різні ситуації, і важливо приймати їх такими, які вони є.

Нові статті

Схожі статті

“Ну що, 20 років”: Оля Полякова в 45 знов стала нареченою – святкує фарфорове весілля разом з Буряковським

Співачка Оля Полякова сьогодні святкує фарфорове весілля із чоловіком Вадимом Буряковським. Подружжя прожили пліч-о-пліч 20 років. Королева ночі пригадала, з чого починалось їх подружнє життя.

“Мені все одно”: 41-річна Джамала розсекретила, як приводить себе до форми після народження третьої дитини

Відома співачка Джамала, яка 24 травня 2024 року народила третього сина – розсекретила, як приводить себе у форму після пологів. "Один факт" розповість, чи є в артистки якийсь секрет стрункості?

Більше не холостячка: 42-річна Віра Брежнєва закрутила новий роман після розлучення з Меладзе – хто він

Віра Брежнєва показалась з величезним букетом у своїх соціальних мережах та натякнула на новий роман. Як виглядає цей загадковий чоловік - не Костянтин Меладзе.

“Не мої люди”: Євген Клопотенко розсекретив, кого з українських артистів не долюблює – Полякова і не тільки

Шеф-кухар Євген Клопотенко розсекретив інформацію про артистів, які йому не до вподоби. Зокрема, кулінар зізнався, чому не любить творчість Олі Полякової та чим йому не догодила Анна Алхім.