37-річна Христина Горняк звернулася до репродуктолога після розлучення з Остапчуком: “Це не останній візит”

Екс-дружина Остапчука Христина Горняк повідомила, що після розлучення вона… звернулась по допомогу до репродуктолога. Ба більше, нотаріусиня вирішила висвітлити цю тему в соціальних мережах.

Нотаріусиня Христина Горняк розлучилася із відомим українським шоуменом Володимиром Остапчуком 4 жовтня 2022 року. Подружжя прожили разом трохи більше двох років, але дітей в шлюбі так і не народили.

В цьому році стало відомо, що Володимир Остапчук та його нова обраниця Катя Полтавська… чекають на дитину. А що ж його колишня, Христина Горняк?

Христина Горняк розповіла про візит до центру репродуктології
Христина Горняк розповіла про візит до центру репродуктології

Подейкують, що екс-подружжя довгий час не могло розділити спільне майно. Зараз, коли чоловік невдовзі знов стане батьком – хейтери вирішили обміркувати причини розлучення з Горняк. Існує версія, що розставання пари відбулось через те, що нотаріусиня… бездітна.
Втім, 38-річна Горняк зовсім не образилась на закиди хейтерів.

Ба більше, вона вирішила відповісти на них та… відвідала центр репродуктології, аби перевірити власне здоровʼя.

Христина Горняк розповіла про візит до центру репродуктології
Христина Горняк розповіла про візит до центру репродуктології

Зокрема, нотаріусиня забажала переконатися у тому, що всі її показники жіночого здоровʼя в нормі і чи не вплинуть певні проблеми з ниркою на можливість в подальшому завагітніти та народити здорове немовля.

Тобто, в Христини Горняк існують певні плани щодо материнства. І плітки про те, що вона – бездітна, зовсім не відповідають дійсності. Однак переконати в цьому все ж вдалося не всіх. Один із дописувачів зазначив, що всім тямущим людям вже давно зрозуміло – Христина дітей мати не може. Тому Вова Остапчук її і полишив.

Христина Горняк розповіла про візит до центру репродуктології
Христина Горняк розповіла про візит до центру репродуктології

Втім, терпіти такі плітки Горняк не стала. Жінка зазначила, що із репродуктивним здоровʼям у неї все гаразд. Більш того, вона продемонструвала частку своїх аналізів, які лише підтверджують її слова. За словами Христини, результати лабораторних досліджень свідчать про те, що показники в неї навіть кращі за норму. Власне, ними задоволені і лікарі, і вона сама.

Нові статті

Схожі статті

“Пройшла любов з мого боку”: 37-річна екс-дружина Остапчука розставила всі крапки над “і” щодо розлучення

Здавалося б, щасливе подружжя на все життя, але в один момент вони вирішили йти різними шляхами: чому Христина Горняк та Володимир Остапчук розлучились?

Що любить гречана каша: як зварити смачну та розсипчасту гречку — хитрощі та 4 правила, без яких нікуди

Приготування гречаної каші тільки на перший погляд може здатися простим завданням. Але насправді, щоб вона вийшла смачною і розсипчастою – потрібно знати певні секрети її приготування.

Відчуєте справжню атмосферу Криму! Як приготувати хрусткі та пухкі чебуреки – аромат буде на всю оселю

Ностальгія наздожене вас, як тільки ви приготуєте цю страву - рецепт нереально смачних кримських чебуреків, які сподобаються кожному. Готуйте прямо зараз!

Що зробити з садовою гортензією восени 2024, щоб наступного року квітла пишно та безперервно – сусіди ахнуть

Існує простий спосіб, який допоможе вашій гортензії - обов'язково зробіть це цієї осені. Що потрібно для того, аби квітка була пишною наступного року та цвіла?