Ткнули пальцем як кицьку: Злата Огнєвіч “сконфузилася” через текст нової пісні – навіть фанатам “ріже вухо”

38-річна Злата Огнєвіч зачарувала Мережі новою композицією "Без тебе". Вона виконала ліричну пісню про кохання в дуеті із виконавцем Максимом Бородіним. Але текст прийшовся до душі не всім.

Відома українська співачка Злата Огнєвіч 15 серпня презентувала свою нову пісню “Без тебе”. 38-річна артистка створила ліричний дует із молодим та перспективним співаком Максимом Бородіним. Композиція вийшла дуже ліричною та розповідає про відносини двох закоханих один в одного людей.

Зірка української естради розповіла, що її новий твір “Без тебе” — це унікальна композиція з глибоким ліричним сенсом. За словами Злати Огнєвіч, в пісні розкривається історія двох людей, які просто не можуть жити один без одного.

Цей трек про те, що справжнє кохання — може не тільки повністю змінити життя, але й надати йому нові сили та сенс

Багато хто із прихильників творчості молодої української співачки в коментарях висловив своє захоплення новою композицією.

ви цією піснею запалили усі серця України – написав один із користувачів соцмереж

пісня просто чарівна. Дуже романтична! – зазначила інша дописувачка

Зазначимо, що за декілька днів до премʼєри нової композиції Злата Огнєвіч зробила анонс нового твору. Співачка супроводила його романтичним відео, в якому вона постає у чорній, напівпрозорій сукні в парі зі співаком Максимом Бородіним. Для створення образу закоханої жінки артистка обрала яскравий макіяж та червону помаду, а також зробила манікюр світлого кольору, який чудово контрастував із її чорною сукнею.

Максим Бородін ніжно обіймав партнерку по творчому дуету за плечі, що згодом спричинило хвилю чуток про нібито роман між ними в реальному житті.

Втім, слухачі, які почули уривок нової пісні в Instagram Злати Огнєвіч, звернули увагу не тільки на занадто відверті обійми Бородіна та Огнєвіч, але й на текст пісні. Дехто з користувачів помітив, що в композиції присутнє доволі невдале слово “біжав”.

Одна з дописувачок зазначила, що в українській мові взагалі немає такого слова і попросила не спотворювати її. Водночас вона звернула увагу, що пісня вийшла гарною завдяки чудовим голосам артистів. І додала, що композицію точно будуть співати.

Інша дописувачка назвала нову пісню Огнєвіч чуттєвою та прекрасною і забажала скоріше почути її повністю.

Композиція “Без тебе” вже вийшла на відеомайданчику Youtube. Прослухайте пісню і ви.

Нові статті

Схожі статті

“У шлюбі понад рік”: 35-річний Позитив зізнався, що таємно одружився з Юлією Сахневич – яким було весілля

Приховували роман, а потім ще й таємно одружились: Позитив вперше розповів, що офіційно понад рік перебуває у шлюбі з хореографинею Юлією Сахневич.

Годинників і прикрас багато не купиш: НБУ обмежив використання карток за кордоном – які ліміти встановили?

Національний банк України встановив обмеження на використання банківських карток за кордоном. Які товари та послуги потрапили під ці обмеження? "Один Факт" розповість подробиці.

“Побоювалися”: як Алла Пугачова поводилась з українськими артистами під час зйомок мюзиклу “За двома зайцями”

75-річна Примадонна Алла Пугачова раніше неодноразово бувала в Україні. Зокрема, артистка приймала участь у зйомках мюзиклу "За двома зайцями". Як вона поводилася із українськими колегами?

Сестри-близнючки? Як виглядає рідна сестра Джамали, з якою вони схожі, як дві краплі води – ось доказ

Джамала показалась разом із своєю старшою сестрою Евеліною та занурилась у дитячі спогади з нею - як вона виглядає та чим займається? Подробиці.