“У нас потрійне свято”: 30-річна ведуча ТСН Наталія Островська засвітила чоловіка на весільних фото

Наталія Островська пообіцяла своїм підписникам, що покаже чоловіка лише за однієї умови, але чи дотрималась ведуча ТСН своєї обіцянки? Подробиці.

Відома ведуча телеканалу 1+1 Наталя Островськ, оголосила про особливу подію у своєму житті. 17 серпня для неї стало днем трьох святкових подій.

В Instagram знаменитість поділилася радісною новиною про річницю свого шлюбу. З цієї нагоди вона вирішила оприлюднити рідкісне фото з їхнього весільного дня. На знімку Наталя зображена в елегантній білій сукні та фаті, а поруч з нею стоїть її чоловік у темному костюмі та білій сорочці, ніжно обіймаючи свою обраницю. Ведуча трохи розкрила особу свого партнера, але обличчя чоловіка на фотографії не було видно.

Ведуча ТСН Наталія Островська показала свого чоловіка. Фото з Instagram @nataliostrovska
Ведуча ТСН Наталія Островська показала свого чоловіка. Фото з Instagram @nataliostrovska

Однак святкування не обмежилися лише річницею шлюбу. Стало відомо, що саме в цей день їхній донечці Аґаті виповнюється дев’ять місяців.

Отже, 17 серпня став справжнім потрійним святом для родини Островської. Це був не лише день народження її чоловіка Богдана, але й річниця їхнього весілля, що запам’яталася назавжди, а також дев’ять місяців від народження їхньої доньки Аґати. Наталія від щирого серця висловила подяку своєму чоловікові за те, що він є її найкращим другом, підтримкою та розумінням, а також відзначила його роль як турботливого батька.

Ведуча ТСН Наталія Островська показала свого чоловіка. Фото з Instagram @nataliostrovska
Ведуча ТСН Наталія Островська показала свого чоловіка. Фото з Instagram @nataliostrovska

Нагадаємо, що раніше, коли Островська лише приєдналася до команди ведучих на телеканалі ТСН, вона мала намір показати свого чоловіка підписникам у соціальних мережах, але лише за умови, що її особиста сторінка набере велику кількість фоловерів. Однак, з часом її позиція щодо публічності особистого життя змінилася. Наталія вирішила залишити деякі моменти свого життя приватними, підкреслюючи важливість збереження сімейного затишку та підтримки чоловіка Богдана у його бажанні вести непублічний спосіб життя.

Нові статті

Схожі статті

“Ну що, 20 років”: Оля Полякова в 45 знов стала нареченою – святкує фарфорове весілля разом з Буряковським

Співачка Оля Полякова сьогодні святкує фарфорове весілля із чоловіком Вадимом Буряковським. Подружжя прожили пліч-о-пліч 20 років. Королева ночі пригадала, з чого починалось їх подружнє життя.

“Мені все одно”: 41-річна Джамала розсекретила, як приводить себе до форми після народження третьої дитини

Відома співачка Джамала, яка 24 травня 2024 року народила третього сина – розсекретила, як приводить себе у форму після пологів. "Один факт" розповість, чи є в артистки якийсь секрет стрункості?

Більше не холостячка: 42-річна Віра Брежнєва закрутила новий роман після розлучення з Меладзе – хто він

Віра Брежнєва показалась з величезним букетом у своїх соціальних мережах та натякнула на новий роман. Як виглядає цей загадковий чоловік - не Костянтин Меладзе.

“Не мої люди”: Євген Клопотенко розсекретив, кого з українських артистів не долюблює – Полякова і не тільки

Шеф-кухар Євген Клопотенко розсекретив інформацію про артистів, які йому не до вподоби. Зокрема, кулінар зізнався, чому не любить творчість Олі Полякової та чим йому не догодила Анна Алхім.