“Він вигнав мою сімʼю на вулицю”: екс-продюсер Олега Винника приголомшив подробицями про втечу співака

Колишній продюсер Олега Винника вирішив не мовчати та висловив усю правду про нього, зокрема, як він насправді виїхав до Німеччини - що сказав Олександр Горбенко?

Олександр Горбенко, який колись був продюсером Олега Винника, розповів про нові деталі виїзду артиста з України під час повномасштабного вторгнення. Відомо, що Горбенко шокував публіку подробицями про те, як саме Винник залишив країну в умовах масштабного конфлікту.

У коментарях під публікацією Валерії Барон, яка очолює офіційний фан-клуб Олега Винника, Горбенко поділився деталями подій, що відбулися вранці 24 лютого 2022 року. Як розповів Горбенко, цей день став критичним для багатьох людей, у тому числі для його власної родини. Дружина, донька та теща продюсера планували виїхати за кордон, і саме в цей момент Олег Винник звернувся до Горбенка з проханням почекати його разом із дружиною Таюне.

Екс-продюсер Олега Винника розповів, як той втік до Німеччини
Екс-продюсер Олега Винника розповів, як той втік до Німеччини

Через приблизно годину Винник прибув з трьома великими валізами. Горбенко пригадав, що навіть маленька валіза його сім’ї ледь помістилася в багажник. Він також зазначив, що інформація про те, що Олег нібито рятував когось та допомагав виїжджати, виглядає для нього як вигадка.

Олег Винник разом із сім’єю Горбенка перетнув кордон України 27 лютого. Як з’ясувалося, Винник приховувався під пледом між сидіннями автомобіля, бо сильно побоювався, що його можуть помітити і не випустити з країни. Оскільки дружина Горбенка відмовилася сісти за кермо, функцію водія взяла на себе Таюне. Після перетворення кордону вони відправилися разом до Берліна.

Екс-продюсер Олега Винника розповів, як той втік до Німеччини
Екс-продюсер Олега Винника розповів, як той втік до Німеччини

Однак, через чотири дні після прибуття, виникла непередбачувана ситуація. Як повідомив продюсер, Олег Винник, який спочатку надав притулок родині Горбенка, раптово вигнав їх з його житла, залишивши їх на вулиці в Берліні.

Дружина Олега Горбенка, Ніна, висловила своє ставлення до ситуації, що виникла навколо виїзду Олега Винника з країни. Вона підтвердила достовірність свідчень свого чоловіка та водночас вказала на невідповідність заяв самого артиста. Зокрема, Винник стверджував, що покинув територію країни 26 лютого, але насправді він перетнув кордон лише 27 лютого. Ніна також заперечила його твердження про те, що він нібито допомагав у евакуації людей, зазначивши, що ці заяви є перебільшенням.

Екс-продюсер Олега Винника розповів, як той втік до Німеччини
Екс-продюсер Олега Винника розповів, як той втік до Німеччини

У відповідь на ці звинувачення, Олег Винник вийшов на зв’язок, але уникнув коментування подій, що сталися. Натомість він лише анонсував вихід своєї нової пісні, залишаючи багато питань без відповіді.

Нові статті

Схожі статті

Більше не холостячка: 42-річна Віра Брежнєва закрутила новий роман після розлучення з Меладзе – хто він

Віра Брежнєва показалась з величезним букетом у своїх соціальних мережах та натякнула на новий роман. Як виглядає цей загадковий чоловік - не Костянтин Меладзе.

“Не мої люди”: Євген Клопотенко розсекретив, кого з українських артистів не долюблює – Полякова і не тільки

Шеф-кухар Євген Клопотенко розсекретив інформацію про артистів, які йому не до вподоби. Зокрема, кулінар зізнався, чому не любить творчість Олі Полякової та чим йому не догодила Анна Алхім.

“Не мали часу”: сини Назарія Яремчука розповіли, чому не дивились фільм про батька – ворожнеча з сестрою

Дмитро та Назарій Яремчук нещодавно потрапили у публічну сварку з сестрою Марією Яремчук та невже через це вирішили не дивитись фільм про свого батька, який вона продюсувала - в чому причина?

“У мене немає грошей”: 39-річний Віталій Козловський залишився в бідності через екс-продюсера Кондратюка

Віталій Козловський жив прекрасне життя, поки не об'явився його екс-продюсер Ігор Кондратюк, з яким існують певні проблеми у відносинах: за що телеведучий залишив співака без коштів?