“Про весілля нічого не каже”: що відомо про бойфренда 25-річної доньки Тоні Матвієнко та коли заміж

Тоня Матвієнко наразі з Арсеном Мірзояном, але це не перший її шлюб, адже раніше співачка була одружена з чоловіком, від якого народила першу доньку Уляну - що відомо про її особисте життя?

Українська співачка Тоня Матвієнко поділилася інформацією про стосунки своєї доньки Уляни, зокрема про її бойфренда та можливість весілля. Як стало відомо, Уляна вже давно перебуває у стосунках з хлопцем, і її зіркова мати добре знайома з обранцем своєї старшої доньки. Вони навіть нещодавно провели кілька днів разом, відпочиваючи на заході України, і у них склалося позитивне враження один про одного.

Тоня Матвієнко розповіла, що цього літа сім’я мала можливість провести час разом з хлопцем Уляни, хоч і це була коротка поїздка, всього два дні. Проте, наскільки ймовірно, що Уляна вирішить одружитися найближчим часом, артистка не має точного уявлення. Вона зазначила, що донька не ділиться з нею планами щодо весільних перспектив.

Тоня Матвієнко розповіла про бойфренда своєї доньки Уляни
Тоня Матвієнко розповіла про бойфренда своєї доньки Уляни

Матвієнко також зазначила, що хлопець Уляни є досить скромною особистістю і не є дуже балакучим. Однак, це не означає, що така поведінка є негативною. Знаменитість пояснила, що вони обережно продовжують знайомитися і розвивати стосунки, але конкретних намірів щодо весілля наразі не обговорюють.

Тоня Матвієнко розповіла про бойфренда своєї доньки Уляни
Тоня Матвієнко розповіла про бойфренда своєї доньки Уляни

Раніше Тоня розповідала, що донька ретельно ставиться до вибору партнера і оберігає як його, так і свою матір. Вона хоче дати можливість своєму партнерові проявити себе, прожити разом і перевірити його якості, адже розуміє, що її матір може висловлюватися критично і давати поради. Донька прагне самостійно управляти своїм життям і не допускає стороннього втручання в особисті стосунки.

Тоня Матвієнко розповіла про бойфренда своєї доньки Уляни
Тоня Матвієнко розповіла про бойфренда своєї доньки Уляни

Також  артистка поділилася своїми думками про можливість стати бабусею. Вона зазначила, що ідея мати онука чи онучку від своєї доньки викликає в неї позитивні емоції і здається їй дуже чудовою. Вона також підкреслила, що готова стати доброю тещею і надавати допомогу молодій родині. Тоня вважає себе щедрою і доброзичливою людиною, готовою віддавати і дарувати все необхідне своїм близьким.

Нові статті

Схожі статті

“Ну що, 20 років”: Оля Полякова в 45 знов стала нареченою – святкує фарфорове весілля разом з Буряковським

Співачка Оля Полякова сьогодні святкує фарфорове весілля із чоловіком Вадимом Буряковським. Подружжя прожили пліч-о-пліч 20 років. Королева ночі пригадала, з чого починалось їх подружнє життя.

“Мені все одно”: 41-річна Джамала розсекретила, як приводить себе до форми після народження третьої дитини

Відома співачка Джамала, яка 24 травня 2024 року народила третього сина – розсекретила, як приводить себе у форму після пологів. "Один факт" розповість, чи є в артистки якийсь секрет стрункості?

Більше не холостячка: 42-річна Віра Брежнєва закрутила новий роман після розлучення з Меладзе – хто він

Віра Брежнєва показалась з величезним букетом у своїх соціальних мережах та натякнула на новий роман. Як виглядає цей загадковий чоловік - не Костянтин Меладзе.

“Не мої люди”: Євген Клопотенко розсекретив, кого з українських артистів не долюблює – Полякова і не тільки

Шеф-кухар Євген Клопотенко розсекретив інформацію про артистів, які йому не до вподоби. Зокрема, кулінар зізнався, чому не любить творчість Олі Полякової та чим йому не догодила Анна Алхім.