“Приз був найменшим”: 37-річний Євген Клопотенко назвав суму, яку йому заплатили за перемогу в “МастерШеф”

Євген Клопотенко став переможцем кулінарного шоу "МастерШеф-5" та розповів, яку призову нагороду за це отримав - залишився без кубка та не тільки.

Відомий український кулінар Євген Клопотенко вперше поділився подробицями своєї перемоги на кулінарному шоу “МастерШеф”. У 2015 році він здобув перше місце в одному з найпопулярніших кулінарних проєктів України, проте його перемога не була такою значущою, як могло б здаватися на перший погляд.

За словами Клопотенка, він так і не отримав традиційний приз у вигляді кубка, який зазвичай дістається переможцям шоу. Пояснюючи цю ситуацію, він зазначив, що у 2015 році, в рік революційних подій та інших значних потрясінь в Україні, бюджет проєкту був скорочений. Як результат, гонорар для переможця був значно меншим у порівнянні з попередніми сезонами.

Євген Клопотенко розповів, скільки ж йому насправді дали за перемогу в МастерШеф
Євген Клопотенко розповів, скільки ж йому насправді дали за перемогу в МастерШеф

Замість звичайних 500 тисяч або мільйона гривень, які отримували попередні переможці, Клопотенко отримав всього 200 тисяч гривень. Після відрахування податків ця сума зменшилась до 180 тисяч гривень. Більшу частину цієї суми він витратив на навчання в школі.

Клопотенко підкреслив, що, враховуючи ці обставини, він не отримав не лише грошовий приз у повному обсязі, але і традиційний символ перемоги — кубок та зазначив, що його розповідь про ці деталі може викликати певні негативні наслідки, включаючи можливу реакцію організаторів шоу, які могли б його оштрафувати та забрати кубок, але цього не станеться, бо кубка в нього так і не було.

Євген Клопотенко розповів, скільки ж йому насправді дали за перемогу в МастерШеф
Євген Клопотенко розповів, скільки ж йому насправді дали за перемогу в МастерШеф

Останні місяці перед фіналом шоу стали для Євгена Клопотенка справжнім випробуванням. У цей період він зіткнувся з найбільшими труднощами через зростаючу конкуренцію серед інших учасників, які, зі свого боку, не залишали без уваги свою ворожість до нього. У таких умовах, за його словами, йому довелося боротися не тільки з зовнішніми труднощами, але й з власним стресом, намагаючись витримати цю напружену атмосферу.

Нові статті

Схожі статті

“Побоювалися”: як Алла Пугачова поводилась з українськими артистами під час зйомок мюзиклу “За двома зайцями”

75-річна Примадонна Алла Пугачова раніше неодноразово бувала в Україні. Зокрема, артистка приймала участь у зйомках мюзиклу "За двома зайцями". Як вона поводилася із українськими колегами?

Сестри-близнючки? Як виглядає рідна сестра Джамали, з якою вони схожі, як дві краплі води – ось доказ

Джамала показалась разом із своєю старшою сестрою Евеліною та занурилась у дитячі спогади з нею - як вона виглядає та чим займається? Подробиці.

Більше не світловолоса: 26-річна Даша Квіткова показалась у новому образі – коротка стрижка та чорні пасма

Даша Квіткова неочікувано з'явилась у незвичному для себе образі та здивувала своїх шанувальників зовнішнім виглядом - невже чорне волосся назавжди?

“Була історія, але вона закінчилась”: 36-річна Шоптенко розкрила реальну причину розлучення з Дікусаром

Після розлучення Олени Шоптенко та Дмитра Дікусара, життя обох кардинально змінилось - вона будує життя за кордоном, а він захищає Україну. Чому зіркове подружжя вирішило йти різними шляхами?